ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τετάρτη 30 Δεκεμβρίου 2009

Σκανδαλώδεις προσλήψεις στο ΣΕΦ


Πόρισμα-βόμβα του ΑΣΕΠ για παράνομες προσλήψεις που έγιναν το 2008 στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας και για ευθύνες σε βάρος της διοίκησης βρίσκεται εδώ και ημέρες στα χέρια του υπουργού Εσωτερικών Γιάννη Ραγκούση.
Η υπόθεση αφορά σε προκήρυξη που εκδόθηκε το 2007 για την πρόσληψη 60 μόνιμων υπαλλήλων διαφόρων ειδικοτήτων στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, με τη διαδικασία του ΑΣΕΠ.
Η επιλογή των επιτυχόντων έγινε από εξεταστική επιτροπή που διορίστηκε από τη διοίκηση του Σταδίου, η οποία όμως κάθε άλλο παρά εφάρμοσε τις διαδικασίες του ΑΣΕΠ.
Τις μόνιμες θέσεις κατέλαβαν... κομματικά ημέτεροι υποψήφιοι, παρότι υστερούσαν στη βαθμολογία. Αναμέσά τους, ο αδελφός μέλους της εξεταστικής επιτροπής και ένα μέλος του ίδιου του διοικητικού συμβουλίου του Σταδίου.
Μετά από ενστάσεις άλλων υποψηφίων, επενέβη το ΑΣΕΠ και ζήτησε αναμόρφωση των πινάκων κατάταξης. Επί ενάμιση χρόνο, όμως, η διοίκηση του Σταδίου αρνούνταν να το κάνει και το έπραξε μόλις στις 7 Σεπτεμβρίου 2009, μετά την προκήρυξη των εκλογών.
Το ΑΣΕΠ στο πόρισμά του ζητεί να διωχθούν ο πρόεδρος και όλα τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου του ΣΕΦ.
Τώρα όμως προκύπτει ένα νέο πρόβλημα: Οι 60 μόνιμοι που προσλήφθηκαν από το παράθυρο, παρότι αντικαταστάθηκαν, εξακολουθούν να δουλεύουν, καθώς προσέφυγαν στα δικαστήρια και κέρδισαν τα ασφαλιστικά μέτρα. Άρα, το Δημόσιο θα πρέπει να πληρώνει για 120 άτομα προσωπικό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου