ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τετάρτη 30 Δεκεμβρίου 2009

Ο Πυρσός στην Αναγέννηση


Νίκη και μόνο νίκη θέλει ο Πυρσός στην αναμέτρηση με τον Οδυσσέα Αναγέννησης Σερρών. Με προίκα τις τελευταίες καταπληκτικές εμφανίσεις και τα θετικά αποτελέσματα της ομάδας, ο Ανδρέας Παντζιαράς που έχει όλους τους ποδοσφαιριστές στη διάθεσή του, θα παρατάξει την ομάδα με επιθετικούς προσανατολισμούς, προκειμένου να πετύχει το πρώτο τρίποντο εκτός έδρας της νέας χρονιάς και να παραμείνει η ομάδα στο γκρουπ των πρωτοπόρων.
Εν τω μεταξύ, με πέντε γκολ επί της ΑΕ Ποντίων Βατολάκκου ξεμούδιασαν την Τρίτη οι ποδοσφαιριστές του Πυρσού, σε φιλική νίκη με σκορ 5-1.
Τα γκολ σημείωσαν οι Βελώνης, Γιακάκογλου, Παπουλής, Μπανούσης και Δούμας, ενώ ο 17χρονος Κώστας Τσακτσάρας, της ΑΕ Ποντίων Βατολάκκου πιθανότατα θα αποκτηθεί από την ομάδα των Γρεβενών ως τρίτος τερματοφύλακας, πίσω από τους Φιρινίδη, Σκιαθίτη. Την Τρίτη εξάλλου, υπέγραψαν συμβόλαια συνεργασίας με τον Πυρσό οι Χρήστος Τζιώρας (έμεινε νωρίτερα την ίδια μέρα ελεύθερος από την Κοζάνη) και Γιώργος Γουνελάς (είχε αποδεσμευτεί από την Αναγέννηση Γιαννιτσών προ λίγων ημερών).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου