ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Σάββατο 24 Απριλίου 2010

ΚΥΠΕΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ: ΠΑΟ-Άρης 1-0

LIVE: ΠΑΟ-Άρης 1-0 (Τελικό) 



Το 17ο κύπελλο της ιστορίας του πανηγυρίζει ο Παναθηναϊκός, που νίκησε 1-0 τον Άρη στο ΟΑΚΑ στο μεγάλο τελικό. Με το γκολ του Λέτο στο ’64 οι πράσινοι έκαναν το 8ο νταμπλ, ολοκλήρωσαν ιδανικά την επιστροφή τους στην κορυφή του Ελληνικού ποδοσφαίρου και ετοιμάζονται για διακοπές, αφήνοντας τους υπόλοιπους να παλεύουν στα play-off...

Χωρίς εκπλήξεις

Ο Νίκος Νιόπλιας είχε τελικά στη διάθεσή του τους Καραγκούνη και Νίνη που αντιμετώπισαν προβλήματα κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, ωστόσο επέλεξε μόνο τον δεύτερο για το βασικό σχήμα. Απ’ την άλλη πλευρά, στο δίλλημα Χαβίτο ή Μεριέμ για το δεξί άκρο της μεσαίας γραμμής ο Έκτορ Κούπερ «απάντησε» με τη χρησιμοποίηση του Γαλλοαλγερινού από την αρχή.

«Πόνεσαν» τα μάτια μας…

Με νωπές τις μνήμες από τον περυσινό τελικό ανάμεσα στον Ολυμπιακό και στην ΑΕΚ (4-4, το πήραν στα πέναλτι οι Πειραιώτες) που τρίβαμε τα χέρια από ικανοποίηση με τα όσα βλέπαμε, με το αντίστοιχο σκηνικό φέτος… «πόνεσαν» τα μάτια μας. Το πρώτο ημίχρονο ήταν η αποθέωση της τακτικής και δεν είχε την ένταση, το πάθος και το γρήγορο ρυθμό που περιμέναμε.

Ο Άρης είχε στη μεγαλύτερή του διάρκεια την πρωτοβουλία των κινήσεων κόντρα σε έναν αγνώριστο Παναθηναϊκό που δημιούργησε μόλις μία κλασική ευκαιρία, όταν στην ίδια φάση (22ο λεπτό), Νίνης και Σαλπιγγίδης κεραυνοβόλησαν τον Σηφάκη, ο οποίος αντέδρασε εξαιρετικά κι αποσόβησε τον κίνδυνο. Οι «κίτρινοι» δεν κατάφεραν να μετουσιώσουν την υπεροχή τους σε γκολ, ωστόσο στο 25ο λεπτό κόντεψαν να πετύχουν ένα τέρμα με τον Τζόρβα να διώχνει με το γόνατο (!) την προβολή του Νασούτι από το ύψος το πέναλτι.

ΝταμπΛέτο!

Οι παίκτες του Έκτορ Ραούλ Κούπερ τα έδωσαν όλα με αποτέλεσμα να ξεμείνουν από δυνάμεις και …πίστη για την κατάκτηση του πρώτου τους τίτλου μετά από σαράντα ολόκληρα χρόνια. Με μπροστάρη τον Λέτο που σκόραρε με σουτ από 30 μέτρα και άρχοντα τον Ζιλμπέρτο Σίλβα στο νευραλγικό χώρο του κέντρου ο Παναθηναϊκός μετά το Πρωτάθλημα έκανε δικό του και το πρωτάθλημα Ελλάδας για τη σεζόν 2009-10.

Συνθέσεις:

Παναθηναϊκός (Νίκος Νιόπλιας) 4-2-3-1: Τζόρβας, Καντέ, Κατσουράνης, Βύντρα, Σπυρόπουλος, Σιμάο, Ζιλμπέρτο Σίλβα, Νίνης (65' Μαρίνος), Σαλπιγγίδης (62' Καραγκούνης), Λέτο (79' Χριστοδουλόπουλος), Σισέ.

Άρης (Έκτορ Ραούλ Κούπερ) 4-4-2: Σηφάκης, Νέτο, Βανγκέλι, Ρονάλντο Γκιάρο, Νασούτι, Πρίττας, Νάφτι (74' Φερνάντεζ), Κάλβο (83' Αντού), Μεριέμ (66' Χαβίτο) Κόκε, Κάμπορα.

Διαιτητής: Τάσος Κάκκος
Γήπεδο: ΟΑΚΑ

Επιμέλεια: Παναγιώτης Σγαρδέλης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου