ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Σάββατο 3 Απριλίου 2010

Απαισιόδοξοι οι Έλληνες για την πορεία της χώρας - Στο 10,7 η διαφορά ΠΑΣΟΚ με ΝΔ





Απαισιόδοξοι για την κατάσταση της χώρα είναι στην πλειονότητά τους οι πολίτες, αφού σύμφωνα με δημοσκόπηση της MRB για λογαριασμό της εφημερίδας Real News, στην ερώτηση πώς πάνε τα πράγματα στην Ελλάδα, το 72,2% απαντά «άσχημα». Μόλις το 8,7% απαντά «πάμε καλά»,... ενώ ποσοστό 18,6% δεν τα βλέπει «ούτε καλά ούτε κακά». Στην πρόθεση ψήφου, πάντως, το ΠΑΣΟΚ προηγείται της ΝΔ με 10,7%, καθώς το κυβερνών κόμμα συγκεντρώνει ποσοστό 31,9% και το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης 21,2%. Στο 7,2% βρίσκεται το ΚΚΕ, στο 5,7% ο ΛΑ.Ο.Σ. και στο 4,4% ο ΣΥΡΙΖΑ.
Και τα τρία μικρά κόμματα καταγράφουν μικρή ανοδική τάση, σε αντίθεση με τα δύο μεγάλα κόμματα που καταγράφουν μείωση του ποσοστού τους σε σχέση με την προηγούμενη δημοσκόπηση της ίδιας εταιρείας.
Στην ερώτηση για τον καταλληλότερο πρωθυπουργό ο Γιώργος Παπανδρέου συγκεντρώνει ποσοστό 45,8%, ενώ ο Αντώνης Σαμαράς 30,7%.
Παράλληλα, ενισχύεται η τάση της κοινής γνώμης να προχωρήσει ο πρωθυπουργός σε ανασχηματισμό. Όσο για το ποιοι υπουργοί πρέπει να απομακρυνθούν, στην πρώτη θέση είναι ο Θ.Πάγκαλος και ακολουθεί ο Μ.Χρυσοχοΐδης λόγω της αύξησης της εγκληματικότητας. Στην τρίτη θέση είναι ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου και στην τέταρτη η Λούκα Κατσέλη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου