ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Σάββατο 3 Απριλίου 2010

Διορίζονται 126 γιατροί στη Δ. Μακεδονία


http://www.sigmalive.com/files/imagecache/content_image/files/doctors.JPG


Την πλήρωση 126 θέσεων γιατρών στα νοσοκομεία της Δυτικής Μακεδονίας ανακοίνωσε η 3η ΥΠΕ. Μια ανακοίνωση που ήρθε την επομένη της σιωπηλής διαμαρτυρίας στην Κοζάνη, για τον θάνατο του 13 μηνών βρέφους λόγω των ελλείψεων ιατρικού προσωπικού στα...
νοσοκομεία όλης της περιφέρειας.
Οπως ανακοινώθηκε, από τις 126 θέσεις, οι 86 ήδη βρίσκονται σε διαδικασία αξιολόγησης και υπολογίζεται ότι από αυτές θα καλυφθεί, τουλάχιστον το 75% από νέους γιατρούς, ενώ το 25% από εξέλιξη γιατρών που ήδη υπηρετούν στο ΕΣΥ.
Επιπλέον, άλλες σαράντα (40) θέσεις ειδικών γιατρών έχουν ήδη συσταθεί για τα νοσοκομεία της Δυτικής Μακεδονίας, σύμφωνα με την απόφαση της υπουργού Υγείας, Μαριλίζας Ξενογιαννακοπούλου. Ο στόχος είναι οι θέσεις αυτές να συνοδεύονται και από επιστημονικά κίνητρα, ώστε να γίνουν περισσότερο δελεαστικές για τους υποψηφίους, οι οποίοι δεν προτιμούν τα περιφερειακά νοσοκομεία, αλλά τα νοσοκομεία των αστικών κέντρων. Η διοίκηση της 3ης ΥΠΕ έχει ήδη ολοκληρώσει τις διαδικασίες προκήρυξης ή και ορισμού εισηγητών, για το σύνολο των κενών θέσεων ειδικευμένου ιατρικού προσωπικού.
Οι θέσεις αυτές πρόκειται να προκηρυχθούν στο προσεχές διάστημα και θα αποδώσουν στα πέντε νοσοκομεία σημαντικό αριθμό επιπλέον ιατρών, γεγονός που δημιουργεί τις προϋποθέσεις για ένα νέο ξεκίνημα του ΕΣΥ στη Δυτική Μακεδονία. Όσον αφορά στο νοσηλευτικό και λοιπό προσωπικό, ανακοινώθηκε ότι στα πέντε νοσοκομεία και Κέντρα Υγείας της Δυτικής Μακεδονίας, από την προκήρυξη 7Κ/2009, αναμένεται να προβλέπεται η πρόσληψη 98 νέων υπαλλήλων. Από αυτούς, 46 νοσηλευτές και λοιπό βοηθητικό προσωπικό της Νοσηλευτικής Υπηρεσίας και 52 θέσεις αφορούν ειδικότητες για τα ακτινολογικά και μικροβιολογικά εργαστήρια.

Ελευθεροτυπία

ΥΓ ΑΕΤΟΣ:Όπως συμβαίνει πάντα, κατόπιν εορτής...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου