ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Σάββατο 24 Απριλίου 2010

Προφυλακιστέα η 19χρονη που κατηγορείται για συμμετοχή στους «Πυρήνες» - Αποφυλακίζεται νεαρός που είχε συλληφθεί σε διαδήλωση


http://www.pressgr.eu/wp-content/uploads/2010/03/spf-indymedia.jpg 




Προφυλακιστέα κρίθηκε την Παρασκευή μετά από πολύωρη απολογία ενώπιον του Εφέτη ειδικού Ανακριτή, η 19χρονη που συνελήφθη την Πέμπτη και κατηγορείται για συμμετοχή στην τρομοκρατική οργάνωση «Συνομωσία Πυρήνων της Φωτιάς».Σε βάρος της νεαρής είχε εκδοθεί από τον περασμένο Σεπτέμβριο ένταλμα σύλληψης καθώς σύμφωνα με την...
Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία, δακτυλικά της αποτυπώματα εντοπίστηκαν σε διαμέρισμα που φέρονται να χρησιμοποιούσαν μέλη της οργάνωσης στο Χαλάνδρι.
Η 19χρονη αρνείται οποιαδήποτε εμπλοκή της στην οργάνωση.

Αποφυλακίζεται με βούλευμα νεαρός που είχε συλληφθεί σε διαδήλωση
Αποφυλακίζεται με βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών νεαρός, κατηγορούμενος με βάση το νόμο για την κουκούλα, μετά την σύλληψη του σε διαδήλωση της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ.Ο νεαρός παρέμεινε προσωρινά κρατούμενος για περισσότερες από 40 ημέρες, καθώς οι αστυνομικοί που τον συνέλαβαν στις 11 Μαρτίου υποστήριξαν πως φορούσε κουκούλα και ετοιμαζόταν να ρίξει εναντίον τους μολότοφ.

Η υπεράσπισης του, ωστόσο, τονίζει στην προσφυγή προς το δικαστικό συμβούλιο ότι από φωτογραφίες της επίμαχης μέρας και ώρας, που προσκομίστηκαν στην ανάκριση, ο νεαρός δεν φαίνεται να είχε καλυμμένο το πρόσωπο.

Οι δικαστές του Συμβουλίου έκριναν πως ο νεαρός πρέπει να αφεθεί ελεύθερος και σε αντικατάσταση της προσωρινής του κράτησης επέβαλαν υποχρέωση εμφάνισης σε αστυνομικό τμήμα και απαγόρευση εξόδου από την χώρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου