ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Παρασκευή 2 Απριλίου 2010

Αγώνας παλαιμάχων : Ηρακλής - Πυρσός 2-2


 

Διεξήχθη , Μεγάλη Πέμπτη στο Καυτατζόγλειο Στάδιο Θεσσαλονίκης η φιλική αναμέτρηση μεταξύ των παλαιμάχων του Ηρακλή και του Πυρσού Γρεβενών αντίστοιχα. Η συνάντηση είχε...
ισόπαλο αποτέλεσμα 2-2. Στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα των Γρεβενών ήταν πίσω στο σκορ με 2 τέρματα και στην επανάληψη κατάφερε να ανατρέψει το αποτέλεσμα και πλησίασε πολύ κοντά ακόμη και στη νίκη. Για την ιστορία τα γκολ του Πυρσού πέτυχαν ο Δημήτρης Μπόλης και Κώστας Βλάχος αντίστοιχα. Ήταν ένα ποιοτικό παιχνίδι με παρουσίες ποδοσφαιριστών κυρίως του Ηρακλή Θεσσαλονίκης οι οποίοι τίμησαν όχι μόνο τη φανέλα της ομάδας τους αλλά και τη φανέλα της Εθνικής Ελλάδος.
Οι παλαίμαχοι του Πυρσού στάθηκαν αξιόλογα στον αγωνιστικό χώρο χωρίς να υστερήσει κανείς σε δυνάμεις αλλά και σε τεχνική κατάρτιση. Μετά το τέλος του παιχνιδιού παρευρέθησαν όλοι μαζί με τοπικούς βουλευτές στα γραφεία των παλαιμάχων του Ηρακλή Θεσσαλονίκης για να τιμήσουν την μνήμη του μεγάλου δασκάλου και προπονητή Θωμά Ζαχαριάδη.
Δόθηκε δεξίωση και αναμνηστικά δώρα.

Οι παλαίμαχοι του Πυρσού που αγωνίστηκαν ήταν Μπακαϊμης Γ., Σιόλας Γ., Κουρέλας Γ., Σαράφας Ε., Βλάχος Κ., Μπόλης Δ., Κύρκος Α., Αναγνώστου Σ., Αναγνώστου Α., Κοτσαντίσογλου Κ., Τζάτζης Κ., Μπαρμπαγιάννης Δ., Σαϊτης Κ., Τσοπλής Ι., Ιορδανίδης Χ., Κοτούλας Δ., Κούσκουρας Γ., Κοροξενίδης Γ.
Επόμενη φιλική αναμέτρηση με Δοξα Δράμας την Δευτέρα 19 Απριλίου στη Δράμα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου