ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Σάββατο 17 Απριλίου 2010






Νεκρή στο κρεβάτι της στη γ’ πτέρυγα των Γυναικείων Φυλακών Ελαιώνα βρέθηκε τα ξημερώματα της Παρασκευής η Μαρία Τανίντα, η σύζυγος του πρώην Ιάπωνα πρέσβη, η οποία καταδικάστηκε σε ποινή ισόβιας κάθειρξης για τη δολοφονία της κόρης της τον Σεπτέμβριο του 2008 στην Αμάρυνθο. Σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις ο θάνατός της οφείλεται σε παθολογικά αίτια, ωστόσο αναμένεται και το πόρισμα της νεκροψίας-νεκροτομής. Τα ξημερώματα συγκρατούμενη της 67χρονης μπήκε στο κελί και τη βρήκε νεκρή. Τρεις ημέρες πριν, την κρατούμενη ...είχε επισκεφθεί στις φυλακές αντιπροσωπία της ιαπωνικής πρεσβείας και είχε ζητήσει τη μεταφορά της στο νοσοκομείο των φυλακών καθώς έχριζε ιατρικής παρακολούθησης.Όλο αυτό το διάστημα η 67χρονη, η οποία δεν προσήλθε στο δικαστήριο για να απολογηθεί λόγω προβλημάτων υγείας, μπαινόβγαινε στο νοσοκομείο και παρακολουθούνταν από γιατρό. Ο Σάκης Κεχαγιόγλου, ο οποίος είχε αναλάβει την υπεράσπιση της 67χρονης στη δίκη, τόνισε στην «Espresso»:
«Εκφράζω τη βαθιά θλίψη και οδύνη μου για την τραγική απώλεια της εντολίδος μου, Μαρίας Τανίντα. Τα προβλήματα υγείας που αντιμετώπιζε και τα οποία επιτάθηκαν κατά τη διάρκεια της κράτησής της την οδήγησαν τελικά στον θάνατο. Είχα επισημάνει κατ’ επανάληψη κατά τη διάρκεια της δίκης τα σοβαρότατα προβλήματα υγείας που αντιμετώπιζε και τα οποία την εμπόδισαν να απολογηθεί.

Τότε από παράγοντες της δίκης και ιδιαιτέρως από την πολιτική αγωγή αυτό θεωρήθηκε ότι ήταν ψευδές κι ότι προσπαθήσαμε να καθυστερήσουμε τη δίκη. Λυπούμαι που δικαιώθηκα έστω και με αυτόν τον τραγικό τρόπο. Λυπάμαι επίσης που δεν θα έχει η υπεράσπιση την ευκαιρία να αποδείξει στο Μικτό Ορκωτό Εφετείο την αθωότητά της για την οποία ήμουν και είμαι απολύτως πεπεισμένος.

Εκφράζω όμως για μια ακόμη φορά τη λύπη μου γιατί το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας δεν έδωσε στη δικαιοσύνη και την αλήθεια την ευκαιρία να αποδειχθεί η αθωότητά της με το να καλέσει την ιατροδικαστή που διενήργησε τη νεκροψία-νεκροτομή στην άτυχη κόρη της. Εύχομαι ο Θεός να της χαρίσει τη γαλήνη που δεν βρήκε στην επίγεια ζωή της».

Μ. ΔΗΜΑ, Μ. ΜΕΪΜΑΡΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου