ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τετάρτη 21 Απριλίου 2010

Ο ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΜΥΓΔΑΛΙΩΝ ΑΝΑΖΗΤΑ ΧΟΡΗΓΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΙΟΡΤΗ ΚΕΡΑΣΙΟΥ 2010


http://img.youtube.com/vi/XG9xBKeofPc/0.jpg



Οι εκδηλώσεις της «16ης Γιορτής Κερασιού» που συνδιοργανώνονται από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Αμυγδαλιών, τη Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Γρεβενών και το Δήμο Γρεβενών είναι:1) Κυριακή 2 Μαΐου 2010 το πρωί, παραδοσιακό πανηγύρι στον Άγιο Αθανάσιο.Το πρωί στο εξωκλήσι του Αγίου Αθανασίου θα πραγματοποιηθούν οι εκδηλώσεις για το πανηγύρι του χωριού.Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων περιλαμβάνει:...
Θεία Λειτουργία και αρτοκλασία. Προσφορά σούπας στους παρευρισκόμενους. Το χορευτικό-λαογραφικό τμήμα των γυναικών του Συλλόγου και οι άλλες γυναίκες του χωριού θα χορέψουν και θα τραγουδήσουν παραδοσιακά τραγούδια. Οι εκδηλώσεις θα κλείσουν με τον καθιερωμένο διαγωνισμό στο παραδοσιακό αγώνισμα του άλματος τριπλούν. Η εκδήλωση συνδιοργανώνεται από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Αμυγδαλιών και την Εκκλησιαστική Επιτροπή.
2) Κυριακή 2 Μαΐου το Απόγευμα: «Πασχαλόγιορτα» (στην πλατεία).
Το πρόγραμμα της εκδήλωσης είναι:
α. Ώρα 14.00. Γεύμα προς τιμή των χορευτικών τμημάτων και των επίσημων προσκεκλημένων.

β. Ώρα 15.00 Χαιρετισμοί επίσημων προσκεκλημένων και κεντρική ομιλία για τον «Αποχαιρετισμό της Πασχαλιάς» από τον Κων/νο Κούτα απόφοιτο ΤΕΦΑΑ και λαογράφο.

γ. Ώρα 15.15 Θα χορέψει το παιδικό χορευτικό τμήμα του Συλλόγου μας.

δ. Ώρα 15.35 Θα χορέψει το εφηβικό χορευτικό τμήμα του Συλλόγου μας.

ε. Ώρα 16.55 Θα γίνει αναβίωση του αποχαιρετισμού των «Πασχαλόγιορτων» από το χορευτικό-λαογραφικό τμήμα των γυναικών του Δήμου Δεσκάτης.

ζ. Ώρα 17.00 Θα γίνει αναβίωση του αποχαιρετισμού των «Πασχαλόγιορτων» και «του διπλώματος του χορού», από το χορευτικό-λαογραφικό τμήμα των γυναικών του Συλλόγου μας και τις άλλες γυναίκες του χωριού.

η. Γλέντι και χορός για όλους, στην πλατεία του χωριού, με τη δημοτική ορχήστρα του Αλέξη Κασιάρα-Στέργιου Πουρνάρα.

Σε όλους τους παρευρισκόμενους θα προσφερθούν παραδοσιακές πίτες και κρασί.

3) Κυριακή, 13 Ιουνίου 2010, 11.π.μ.. Εκδήλωση για τα 140 χρόνια του Δημοτικού Σχολείου Αμυγδαλεών σε συνεργασία με το Δημοτικό Σχολείο και με εισηγητή τον κ. Φύκαρη Ιωάννη Λέκτορα του Παιδαγωγικού Τμήματος του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, διδάκτορα του ΑΠΘ και Σχολικό Σύμβουλο Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης. Στην εκδήλωση θα προσκληθούν και θα βραβευτούν για την προσφορά τους όλες οι δασκάλες και οι δάσκαλοι που υπηρέτησαν σ’ αυτό.

4) Παρασκευή 18 Ιουνίου 2010: ΠΑΙΔΙΚΟ ΘΕΑΤΡΙΚΟ ΔΡΩΜΕΝΟ «Το πανηγύρι της Φαντασίας» από την ομάδα «ΘΕΑΤΡΟ – ΘΕΑΜΑ» Μία ολοκληρωμένη παιδική παράσταση θεάτρου δρόμου, που συνδυάζει στοιχεία θεάτρου και θεάματος, με μία συρραφή από θέατρο, χορό, παντομίμα, τσιρκοειδή «γκαγκ» και ηχο-παιχνίδια, σε ένα πραγματικό ξεφάντωμα γέλιου και χαράς, με μία πολύχρωμη παρέα κλόουν – παλιάτσων, ξυλοπόδαρων, ζογκλέρ.

Στο πρόγραμμα συμμετέχουν και κινούμενες φουσκωτές φιγούρες ύψους 3,5 μέτρων, που παρασέρνουν τους μικρούς φίλους μας, αλλά και τους μεγάλους, σε ένα Πανηγύρι Φαντασίας, Χρωμάτων και Χαράς. Guest Star… σε μια εμφάνιση έκπληξη στην εκδήλωση ο αγαπημένος των παιδιών GUMMY BEAR, σ’ ένα τρελό χορευτικό Show.

Το παιδικό αυτό δρώμενο συμπληρώνεται από τοποθέτηση ενός (1) φουσκωτού παιχνιδιού (κάστρο) για τρελό – τρελό παιχνίδι από τα παιδιά. Παράλληλα θα λειτουργούν: Εργαστήρια Ζωγραφικής, όπου οι μικροί μας φίλοι θα ζωγραφίσουν με πινέλα, χρώματα και μπόλικη φαντασία, και Εργαστήριο Face Painting (ζωγραφική στο πρόσωπο), αγαπημένο εργαστήρι των παιδιών, γιατί τα χαρούμενα προσωπάκια τους γεμίζουν υπέροχες εικόνες – ζωγραφιές. Τα εργαστήρια επιμελούνται επαγγελματίες εικαστικοί – ζωγράφοι. Το φουσκωτό κάστρο και τα εργαστήρια θα ξεκινήσουν το απόγευμα γύρω στις 18:00 και το παιδικό θεατρικό δρώμενο στις 21:00.

5) Σάββατο 19 Ιουνίου 2010. Δημοτική βραδιά με το συγκρότημα του Γρηγόρη Καψάλη. Στο κλαρίνο ο Γρηγόρης Καψάλης και ο Τάκης Χαρισιάδης και στο τραγούδι η Νίκη Παπαγεωργίου και ο Γιάννης Παπακώστας. Γλέντι και χορός μέχρι το πρωί και τα κεράσια δωρεάν.

6) Κυριακή 20 Ιουνίου 2010. Λαϊκή – ρεμπέτικη βραδιά με το μουσικό συγκρότημα του Δημήτρη Καραπούλιου «Πριγκηπέσα».

7) Κυριακή 27 Ιουνίου 2010. Θεατρική παράσταση με την Παιδική Σκηνή του Δημοτικού Θεατρικού Εργαστηρίου του Δήμου Γρεβενών. Θα παρουσιάσει το έργο του Πασχάλη Τσαρούχα με τίτλο: “Ω! τι κόσμος παιδιά” σε σκηνοθεσία της Ανθής Λιάκου.

Επειδή πιστεύουμε ότι η Γιορτή Κερασιού έχει γίνει πλέον θεσμός, η εμβέλειά της έχει ξεπεράσει τα όρια της Δυτικής Μακεδονίας, είναι μια εκδήλωση που έχει και αναπτυξιακό χαρακτήρα γιατί στηρίζει, προβάλει και προωθεί ένα τοπικό αγροτικό προϊόν και επειδή πιστεύουμε ότι φέτος η συνεργασία μας θα είναι περισσότερο εποικοδομητική, γι’ αυτό εκτιμούμε ότι προκειμένου να αναβαθμιστεί – βελτιωθεί και άλλο η Γιορτή Κερασιού, πρέπει να στηριχθεί οικονομικά και από ιδιώτες επιχειρηματίες ή εμπόρους. Γι’ αυτό όσοι επιθυμούν να είναι χορηγοί κάποιας εκδήλωσης ή όλων των εκδηλώσεων, καθώς και χορηγοί επικοινωνίας, θα πρέπει να επικοινωνήσουν με τον πρόεδρο του Συλλόγου μέχρι στις 10 Μαΐου 2010 στο τηλέφωνο 2462088303. Εμείς θα αναλάβουμε την υποχρέωση της προβολής σας μέσα από όλο το διαφημιστικό υλικό, έντυπο και ηλεκτρονικό.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος Η Γεν. Γραμματέας
Αργύριος Καραλιόλιος  Ελένη Κων. Παπαζήση

ΥΓ ΑΕΤΟΣ: Είμαστε μέσα...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου