ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Δευτέρα 12 Απριλίου 2010

Πρωταθλητής ο Παναθηναϊκός - ΠΑΣ στη Β' Εθνική, νίκη σωτηρίας για Ξάνθη - Τα αποτελέσματα της 29ης αγωνιστικής


 

 

Οι πράσινοι πανηγυρίζουν το 20ο τους πρωτάθλημα μετά τη νίκη τους με 2-0 επί του Ηρακλή. Γλέντι στήθηκε στο ΟΑΚΑ μετά το τέλος του αγώνα. Εντολή να φωταγωγηθεί η Αθήνα έδωσε ο Νικήτας Κακλαμάνης. Οι 50.000 φίλοι του τριφυλλιού πανηγύρισαν με την ψυχή τους την επιστροφή στους τίτλους...


Η ομάδα τους πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση κόντρα στον Ηρακλή και έτσι από την αρχή στήθηκε ένα πάρτι στις εξέδρες του ΟΑΚΑ. Ο Παναθηναϊκός δεν χρειάζεται να περιμένει την τελευταία αγωνιστική αφού έχει διαφορά έξι βαθμών από τον δεύτερο Ολυμπιακό.

Δείτε ένα αφιέρωμα στον πρωταθλητή Παναθηναϊκό


Η πράσινη γιορτή άρχισε από το 35ο δευτερόλεπτο. Ο Σισέ με το 23ο του γκολ στο πρωτάθλημα έβαλε φωτιά στην εξέδρα και άνοιξε το δρόμο για την τελική επικράτηση.
Στο επόμενο δεκάλεπτο ο Ηρακλής προσπάθησε να αντιδράσει έφτασε κοντά; στην περιοχή του Τζόρβα αλλά δεν μπόρεσε να σκοράρει.
Οι παίκτες του Νιόπλια ανέβασαν σιγά σιγά την απόδοση τους, έχασαν ευκαιρίες και έφτασαν στο 2-0 λίγο πριν τη λήξη του ημιχρόνου με καταπληκτικό γκολ του Σωτήρη Νίνη.

Το δεύτερο μέρος είχε ουσιαστικά διαδικαστικό χαρακτήρα, όμως οι πράσινοι ήθελαν να προσφέρουν θέαμα στους οπαδούς τους και το πέτυχαν.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα ηττήθηκε με 3-1 από τον Εργοτέλη και υποβιβάστηκε μαθηματικά. Ο Λεβαδειακός έμεινε στο 0-0 κόντρα στην ΑΕΚ και είναι με το ένα πόδι στη Β' Εθνική αφού η Ξάνθη νίκησε 2-1 τον Ατρόμητο.

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ – ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 3-1
Στο Παγκρήτιο ο ΠΑΣ Γιάννινα άφησε τις τελευταίες του ελπίδες για παραμονή στην κατηγορία. Δήμιος της ομάδας του Νίκου Αναστόπουλου ήταν ο Λεάλ που άνοιξε το σκορ στο 37ο λεπτό και στο 56' έδωσε εκ νέου προβάδισμα στον Εργοτέλη με πέναλτι το οποίο κέρδισε ο ίδιος.
Οι Γιαννιώτες είχαν ισοφαρίσει στο 49΄με τον Αράς αλλά δεν μπόρεσαν να κάνουν κάτι περισσότερο εκτός από το να διαμαρτύρονται για τη φάση του πέναλτι
Ο Φραγκουλάκης στο 90΄ σφράγισε τη νίκη του Εργοτέλη που τον κράτησε στην Σούπερ Λιγκ.

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ :
Δασκαλάκης, Γελαδάρης, Χίμπλινγκερ, Τζούνιορ, Κορδονούρης, Τσεσνάουσκις (81’ Βερπακόφσκις), Ρομάνο (71’ Φραγκουλάκης), Γιαλούσης, Μπέτο, Λεάλ, Μπούντιμιρ

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ:
Ζαφειρόπουλος, Στάθης, Κούσας, Ανδράλας, Τζάνης, Μαϊστόροβιτς, Ρόβας, Σίσιτς, Αράς, Μπακαγιόκο, Βάντερσον
ΞΑΝΘΗ – ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 2-1
Στα Πηγάδια η Ξάνθη είχε υψηλότατο κίνητρο και το απέδειξε στον αγωνιστικό χώρο. Οι παίκτες των ακριτών έπαιξαν μανιασμένα και κατάφεραν να πάρουν μία νίκη που τους επιτρέπει να κρατούν την τύχη στα χέρια τους, αφού την τελευταία αγωνιστική φιλοξενείται από τον Ηρακλή και με νίκη παραμένει στην κατηγορία.

Ο Κιντάνα στο 45' με πλασέ άνοιξε τπο σκορ και έβαλε φωτιά στην εξέδρα. Στο 66' ο Έλιγκτον κατάφερε να διπλασιάσει τα τέρματα της ομάδας του και της έδωσε ουσιαστικά τη νίκη.

Το μόνο που κατάφερε ο Ατρόμητος ήταν να μειώσει στο 84' με τον Σαγκανόφσκι.

SKODA Ξάνθη
: Γκσπούρνινγκ, Μπέρτος, Στρμπα, Κωστούλας, Τζάγκι, Πόι, Μπούγκα (82' Σουάνης), Στίνγκα, Λεΐτε (65' Έλιγκτον), Βάλλας, Κιντάνα

Ατρόμητος
: Μιχαηλίδης, Μπλένχιο (80' Αναστασάκος), Αποστολόπουλος, Νεμπεγλέρας, Μελισσάς, Περόνε, Μπρίτο, Σαρμιέντο (46' Φαβάλι), Σαγκανόφσκι, Καλατζής Σκόνδρας

ΠΑΟΚ – ΚΑΒΑΛΑ 1-0
Ο ΠΑΟΚ επέστρεψε στις νίκες μετά από τρεις σερί ήττες και παρέμεινε σε απόσταση βολής από τον δεύτερο Ολυμπιακό.
Ο Δικέφαλος του Βορρά κατάφερε να πάρει τους τρεις βαθμούς απέναντι στην αδιάφορη Καβάλα με το γκολ του Μουσλίμοβιτς στο 45ο λεπτό του αγώνα.

ΠΑΟΚ:
Χαλκιάς, Αραμπατζής, Μουν (46΄ Παπάζογλου), Βιτόλο, Τσιρίλο, Σορλέν, Μουσλίμοβιτς (79΄ Φιλομένο), Μαλεζάς, Λίνο, Φωτάκης, Βιεϊρίνια (67΄ Κουτσιανικούλης)

ΚΑΒΑΛΑ:
Ιτάνζ, Παβίσεβιτς, Σμολάρεκ (82΄ Σόσιν), Ορούμα (70΄ Ιωάννου), Ντοκρόκ (86΄ Σουλτανίδης), Ρινκόν, Οικονόμου, Φερέιρα, Ντιέ, Ονουάτσι, Θεοδωρέλης

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ – ΛΑΡΙΣΑ 0-3
Η Λάρισα εξασφάλισε την παραμονή της στην κατηγορία χάρη στη νίκη της με 3-0 επί του Πανιωνίου. Έντονες αποδοκιμασίες από τους φίλους των γηπεδούχων προς τους αδιάφορους παίκτες της ομάδας τους.
Στο 26' ο Μετίν με όμορφο σουτ έξω από την περιοχή άνοιξε το σκορ και ο Τουάμα στο 38 διπλασίασε τα τέρματα της ΑΕΛ. Οριστικό τέλος στον αγώνα έδωσε ο Κουζέν με το γκολ που πέτυχε στο 60'.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ:
Μπέλιτς, Γιόνσον (63' Αναστασόπουλος), Όμο, Κουμόρτζι, Κούκετς (46' Μπαρόνι), Γουνδουλάκης, Μπουβάλ (46' Λουκίνας), Σιόβας, Κοντοές, Τσότσαλιτς, Τζαβέλλας

ΛΑΡΙΣΑ:
Βιέρα, Βενετίδης, Κυριακίδης, Κουζέν (73' Ζέσους), Τουάμα (80' Μπουκουβάλας), Μετίν, Φλάβιο, Ρομέου, Τριποτσέρης, Πούρι (85' Σίμιτς), Μελίσσης
ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ – ΑΡΗΣ 2-1
Ίσως στο πιο αδιάφορο ματς της αγωνιστικής ο Αστέρας Τρίπολης πήρε το τρίποντο και εξασφάλισε την παραμονή του στην κατηγορία. Αντίθετα ο Άρης γνώρισε μία ακόμη ήττα και δυσκολεύει το έργο του ενόψει των πλέι οφ.
Το ματς κρίθηκε από πολύ νωρίς. Στο 4' ο Έντερ άνοιξε το σκορ και δέκα λεπτά αργότερα ο Μπαρτολίνι διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του.
Το μόνο που κατάφερε ο Άρης ήταν να μειώσει στο τελικό 2-1 με τον Κόκε.

Αστ. Τρίπολης:
Ντεγκρά, Ουριμπάρι, Μπαρτολίνι, Λαζαρίδης, Καρντόσο, Μπαστία, Φυτανίδης, Τσέζαρεκ, Ουντότζι(80' Λαδάκης), Έντερ, Ρίος(58' Βίλτσες)

Άρης:
Πέσκοβιτς, Νέτο, Αράνο, Ρονάλντο, Ναφτί(59' Φερνάντεζ), Κόκε, Αντού, Μεριέμ(46' Χαβίτο), Κάμπορα(73' Τζόνσον), Ορτίθ, Πρίττας
Την τελευταία αγωνιστική τα ματς που θα κρίνουν την τρίτη ομάδα που θα υποβιβαστεί είναι τα Λάρισα – Λεβαδειακός και Ηρακλής – Ξάνθη. Η Ξάνθη κρατάει την τύχη στα χέρια της αφού βρίσκεται ένα βαθμό πάνω από τον Λεβαδειακό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου