ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τετάρτη 14 Απριλίου 2010

Ποδόσφαιρο Υπηρεσιών Αστυνομίας:Τροχαία Θεσ/νίκης - Αστυνομική Διεύθυνση Γρεβενών 3-0




Ολοκλήρωσε την παρουσία της στους αγώνες του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Υπηρεσιών Ελληνικής Αστυνομίας η ομάδα της Αστυνομικής Διεύθυνσης Γρεβενών, καταφέρνοντας με την 1η συμμετοχή της να φτάσει στους 8 της διοργάνωσης, αφού την Τρίτη και 13,  στο γήπεδο Αγίου Βασιλείου Θεσσαλονίκης, ηττήθηκε από την Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης. Αν και οι... ποδοσφαιριστές των Γρεβενών είχαν πολύ καλή απόδοση και διεκδικούσαν εκτός έδρας με αξιώσεις την πρόκριση στα τελικά απέναντι σε μια ισάξια ομάδα, βρέθηκαν πίσω στο σκορ στο 80΄ λεπτό του αγώνα μετά από ένα έντονα αμφισβητούμενο πέναλτι, ενώ στη συνέχεια και ενώ προσπαθούσαν να ισοφαρίσουν το παιχνίδι και να το οδηγήσουν στην παράταση, ήρθε η αποβολή του ΛΑΠΠΑ στο 87΄ με απευθείας κόκκινη κάρτα, η οποία αποσυντόνισε εντελώς την ομάδα, επιτρέποντας στους ποδοσφαιριστές της Θεσσαλονίκης να διευρύνουν το σκορ στο 90΄ και στο 92΄ πετυχαίνοντας το τελικό 3-0, αποτέλεσμα που φυσικά δεν αντιπροσωπεύει σε καμμία περίπτωση την εικόνα του αγώνα.
Η ΄Ενωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν. Γρεβενών συγχαίρει τους παίκτες, τον προπονητή και τον υπεύθυνο της ομάδας για την παρουσία τους καθ' όλη τη διάρκεια της διοργάνωσης, καθώς επίσης ευχαριστεί ιδιαίτερα τον Δήμαρχο Αγίου Κοσμά κ. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ Γιάννη για την στήριξη της προσπάθειας όλων μας, αλλά και όλους τους υπόλοιπους φορείς και παράγοντες της Γρεβενιώτικης κοινωνίας που στάθηκαν από την αρχή με τις πράξεις τους στο πλευρό της ομάδας, όποτε και αν τους ζητήθηκε.
ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:
ΤΡΟΧΑΙΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ: Παναγόπουλος Γ., Παπακώστας Β., Κυριαζής Η.(Δούμας 70΄), Μαργαρίτης Θ., Παπαδόπουλος Χ., Χαρισιάδης Ε.(Ντουζένης 85΄), Ντάκης Ν., Νεριαπερίδης Λ., Παπαδόπουλος Δ., Σαπάνης Χ. (Παπαδημητρίου 48΄), Ζαφειριάδης Χ., ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΙ: Δούμας Β., Παπαδημήτριου Σ., Ζίκος Γ., Ντουζένης., Τσούτσας Α., Τέλλος Γ., Παπαδόπουλος Χ.
ΑΔ ΓΡΕΒΕΝΩΝ: Καστανίδης Α., Λαμπρόπουλος Γ., Χαντάβας Κ., Κύρκος Α., Ταμπακάκος Γ., Κακούσιος Ν.(Λάππας 84΄), Χριστοδούλου Π., Ιωαννίδης Α., Δούμας Ε., Κυρατζής Γ., Γκέτσιος Δ. ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΙ: Λάχανος Κ., Νικολόπουλος Κ., Λάππας Ι., Κόντος Γ., Γράβαλος Η., Μανδράκης Κ., Καραγιάννης Θ.
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Γρηγοριάδης, Σίσκος, Πανταζής

2 σχόλια:

  1. Καλά ρε παιδιά τον Παπαδόπουλο γιατί τον ευχαριστείτε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπράβο στην ομάδα της Α.Δ. Γρεβενών, που από ατυχία και μόνο δεν διεκδίκησε την είσοδό της στους τέσσερις του θεσμού. Δυστυχώς πλήρωσε τα λάθη του πρώτου αγώνα. Συγχαρητήρια και στο Γιώργο, παλιό παθιασμένο και ακούραστο εργάτη του ποδοσφάιρου

    ΑπάντησηΔιαγραφή