ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τρίτη 20 Απριλίου 2010

Ο Ζοσέ Μουρίνιο “κλείδωσε” τον Μέσι και η Ίντερ πήρε προβάδισμα πρόκρισης για τον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ επικρατώντας με 3-1 της Μπαρτσελόνα. Δείτε το VIDEO




 Μία εξαιρετικά στημένη στον αγωνιστικό χώρο, Ίντερ κατάφερε να μπλοκάρει όλα τα ατού της Μπαρτσελόνα και να φτάσει σε μία σπουδαία νίκη. Οι Καταλανοί ήταν αυτοί, όμως, που ξεκίνησαν καλύτερα το ματς με τον Πέδρο να ανοίγει το σκορ στο 19΄. Οι νερατζούτι απάντησαν με τον καλύτερο τους παίκτη, Σνάιντερ στο 30΄και στη συνέχεια πήραν τα ηνία του αγώνα. Τρία λεπτά μετά... την έναρξη του δεύτερου μέρους ο Μαϊκόν τελείωσε ιδανικά την αντεπίθεση βάζοντας μπροστά στο σκορ την ομάδα του και στο 61΄ο Μιλίτο έκανε με κεφαλιά το 3-1, έχοντας, όμως πάρει την μπάλα από θέση οφσάιντ.

Στο τελευταίο τέταρτο οι “μπλαουγκράνα” πίεσαν και θα μπορούσαν να πάρουν καλύτερο σκορ για τον επαναληπτικό του Καμπ Νου εάν ο Λούσιο δεν έδιωχνε πάνω στην γραμμή το σουτ του Πικέ στο 90΄


Οι συνθέσεις:
ΙΝΤΕΡ (Ζοσέ Μουρίνιο): Σέζαρ, Μαϊκόν (74' Κίβου), Λούσιο, Σάμουελ, Ζανέτι, Μότα, Καμπιάσο, Πάντεφ (56' Στάνκοβιτς), Σνάιντερ, Ετό, Μιλίτο (75' Μπαλοτέλι)

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ (Πεπ Γκουαρντιόλα): Βαλντές, Άλβες, Πικέ, Πουγιόλ, Μάξγουελ, Μπούσκετς, Τσάβι, Κεϊτά, Μέσι, Πέδρο, Ιμπραΐμοβιτς (62' Αμπιντάλ)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου