ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τετάρτη 7 Απριλίου 2010

Με ρεσιτάλ του Μέσι η Μπαρτσελόνα στους "4" - Η Ίντερ επικράτησε με 1-0 της ΤΣΣΚΑ

Με ρεσιτάλ του Μέσι στους "4"



 Με τον Λιονέλ Μέσι να πετυχαίνει τέσσερα γκολ η Μπαρτσελόνα νίκησε με 4-1 την Άρσεναλ στο "Καμπ Νόου" και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Champions League, όπου θα αντιμετωπίσει την Ίντερ.Ο Μπέντνερ έδωσε προβάδισμα στην Άρσεναλ στο 18', αλλά ο Αργεντινός "μάγος" απάντησε τρία λεπτά αργότερα και με δύο ακόμη γκολ...
πριν την ανάπαυλα έφερε το σκορ στο 3-1, ενώ έβαλε το κερασάκι στην... τούρτα λίγο πριν το τέλος διαμορφώνοντας το τελικό 4-1.
O Λίο Μέσι με αυτά τα τέσσερα γκολ έφτασε τα 8 στο φετινό Champions League και προσπέρασε τον Κριστιάνο Ρονάλντο που έχει 7 και είναι έτσι στην κορυφή του πίνακα των σκόρερς.
Όσον αφορά στα ημιτελικά, το πρώτο ματς θα διεξαχθεί στο Μιλάνο στις 20 Απριλίου και οι Καταλανοί θα υποδεχθούν στους "νερατσούρι" στις 28 Απριλίου.

ΤΣΣΚΑ - ΙΝΤΕΡ 0-1

Με δεύτερη νίκη στους "4" η Ίντερ

Η Ίντερ επικράτησε με 1-0 της ΤΣΣΚΑ και στην Μόσχα και προκρίθηκε άνετα στα ημιτελικά του Champions League, όπου θα αντιμετωπίσει την Άρσεναλ ή την Μπαρτσελόνα. Το γρήγορο γκολ του Σνάιντερ με εκτέλεση φάουλ χάρισε την νίκη στους "νερατσούρι", οι οποίοι είχαν νικήσει με το ίδιο σκορ και 6 μέρες νωρίτερα στην Ιταλία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου