ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Παρασκευή 30 Απριλίου 2010

Θεσσαλονίκη: Μήνυσε πράκτορα για δελτίο τζόκερ που κέρδισε 400.000 Ευρώ

http://www.zougla.gr/Image.ashx?fid=20057&w=400&h=300&q=80





Θεσσαλονικιός έκανε μήνυση σε ιδιοκτήτη πρακτορείου του ΟΠΑΠ, υποστηρίζοντας ότι έδωσε σε άλλον παίκτη «χρυσό» δελτίο που κέρδισε 400.000 ευρώ! Το τυχερό δελτίο Τζόκερ... αναζητά νικητή από τον Ιούνιο του 2005. Τότε ήταν που ο μηνυτής, ο οποίος ήταν πελάτης σε πρακτορείο του ΟΠΑΠ στην περιοχή της Σταυρούπολης Θεσσαλονίκης, πήρε τηλέφωνο τον πράκτορα... και του ζήτησε να παίξει για λογαριασμό του μερικά δελτία Τζόκερ και Λόττο. Σύμφωνα με το βούλευμα, μεταξύ παίκτη και πράκτορα υπήρχε σχέση εμπιστοσύνης, με αποτέλεσμα ο πράκτορας να δεχθεί να εξυπηρετήσει τον πελάτη του. Ο τελευταίος ζήτησε για τις κληρώσεις των δύο επόμενων ημερών 15 προτυπωμένα δελτία Λόττο και άλλα 30 προτυπωμένα δελτία Τζόκερ και υποσχέθηκε ότι θα περνούσε την επομένη να πάρει τα δελτία και να τα πληρώσει.

Σύμφωνα με το βούλευμα, ο παίκτης πράγματι πήγε στο πρακτορείο έπειτα από τρεις ημέρες για να πάρει τα δελτία που παρήγγειλε τηλεφωνικά. Ο ιδιοκτήτης τον ενημέρωσε ότι είχε κερδίσει 23 ευρώ και του είπε περιχαρής ότι στο πρακτορείο του είχε παιχτεί το μοναδικό τυχερό «πεντάρι» του Τζόκερ. Ο τυχερός παίκτης είχε κερδίσει 407.806,78 ευρώ, αλλά ακόμη δεν είχε εμφανιστεί.

Ο μηνυτής άρχισε να υποψιάζεται ότι κάτι δεν πάει καλά όταν διαπίστωσε ότι ο πράκτορας τού είχε δώσει λιγότερα δελτία από εκείνα που είχε παίξει. Με μια πιο προσεκτική ματιά είδε ότι οι αριθμοί επικύρωσης των δελτίων του από τα μηχανήματα του ΟΠΑΠ δεν ήταν συνεχόμενοι, με αποτέλεσμα να αρχίσει να... ψάχνει το θέμα. Θέλοντας να εξακριβώσει αν οι υποψίες του είχαν βάση, ζήτησε από τον ΟΠΑΠ τον αριθμό επικύρωσης του τυχερού δελτίου που κέρδιζε τα χρήματα και την ώρα που είχε κατατεθεί, διαπιστώνοντας ότι τα δικά του δελτία και το τυχερό είχαν συνεχόμενους αριθμούς επικύρωσης.

Ο πράκτορας αρνείται ότι έδωσε το δελτίο σε άλλον πελάτη, λέγοντας ότι την ώρα που επικύρωνε τα δελτία ο παίκτης παρενέβη και ζήτησε να αγοράσει προτυπωμένα δελτία, κερδίζοντας με ένα από αυτά το «πεντάρι».

ΝΙΚΟΣ ΠΙΤΣΙΑΚΙΔΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου