ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τρίτη 20 Απριλίου 2010

Εντυπωσιάστηκαν οι Παλαίμαχοι στη Δράμα - ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ - ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ ΠΥΡΣΟΥ 7-2

Φανταστικό ποδόσφαιρο παίχθηκε μεταξύ των Παλαιμάχων Δόξας Δράμας και Πυρσού, στο Εθνικό Στάδιο Δράμας. Οι παλαίμαχοι της... Δόξας ήταν πολύ καλύτεροι και κέρδισαν δίκαια.
Αυτό κρίνεται φυσιολογικό από το γεγονός ότι και μικρότερης ηλικίας είναι αλλά κυρίως αποχώρησαν πρόσφατα από την αγωνιστική δράση. Εξάλλου οι περισσότεροι αγωνίζονταν σε ομάδας Α΄, Β΄, και Γ΄Εθνικής κατηγορίας. 
Εντυπωσιασμένοι έμειναν οι Παλαίμαχοι του Πυρσού από τη φιλοξενία των συναδέλφων τους. Μετά τον αγώνα δόθηκε προς τιμήν τους δείπνο σε παρακείμενη του γηπέδου κοσμική ταβέρνα. Οι Παλαίμαχοι του Πυρσού προσκάλεσαν τους Παλαίμαχους της Δόξας τον επόμενο μήνα στα Γρεβενά για να διεξαχθεί ο "επαναληπτικός" αγώνας και να ανταποδώσουν τη φιλοξενία.
Θα πρέπει να τονίσουμε ότι στην ανάπαυλα του ημιχρόνου τιμήθηκαν οι Παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές της Δόξας Δράμας Γιώργος Γεωργιάδης του Χαραλάμπους και Παρασκευάς ΄Αντζας για τη σπουδαία καριέρα τους καθώς και ο Γενικός Γραμματέας της ΠΑΕ ΔΟΞΑΣ ΔΡΑΜΑΣ για την 35η προσφορά του στο ποδόσφαιρο.
Για την ιστορία τα γκολ της Δόξας σημείωσαν οι: Γρηγόρης Χαραλαμπίδης στο 28΄, Κιοσσές στο 35΄, Κ. Μουρατίδης στο 40΄και 45΄, Γ. Γεωργιάδης στο 73΄, Λέκοβιτς στο 79΄και Κ. Παχατουρίδης στο 83΄.
Για τον Πυρσό που προηγήθηκε, ο Γιώργος Κούσκορας άνοιξε το σκορ στο 24΄με ωραίο σουτ έξω απ' την περιοχή και ο Χάρης Ιορδανίδης μείωσε σε 4-2 στο 70΄με καταπληκτική κεφαλιά ψαράκι, μετά από σέντρα ακριβείας του Τάκη Κωτούλα.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ
ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ:  (1ο ημ.) Καρασάββας, Χαμουρίδης, Κ. Παχατουρίδης, Ασλανίδης, Τσελέπης, Κατσαρίδης, Μάλλιος, Τσοκακτσίδης, Χαραλαμπίδης, Κ. Μουρατίδης, Χατζηελευθερίου
(2ο ημ.) Φιλίππου, Μιχαηλίδης, Γ. Γεωργιάδης Χ., Γ. Γεωργιάδης Σ., Κ. Γεωργιάδης, Λέκοβιτς, Μελεκίδης, Καλλιμάνης, Κιοσσές, Β. Μουρατίδης, Κ. Παχατουρίδης

ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ ΠΥΡΣΟΥ: Γ. Σιόζος, Γ. Μπακαϊμης, Δ. Μπαρμπαγιάννης, Δ. Τσιοπλής, Δ. Κολτσίδας, Κ. Κοτζατίσογλου, Χ. Ιορδανίδης, Κ. Βλάχος, Κ. Τζάτζης, Δ. Κωτούλας, Σ. Βλάχος, Σ. Αναγνώστου, Ν. Φάσας, Α. Αναγνώστου, Ν. Τόλης, Γ. Κούσκορας, Γ. Κουρέλας, Κ. Σαϊτης








 Ευχαριστούμε τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή Κώστα Τζάτζη για την ενημέρωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου