ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τετάρτη 28 Απριλίου 2010

Σάτυρος ετών 79!








Σάτυρος ετών 79 ασέλγησε στην 11χρονη φίλη της εγγονής του μέσα στο διαμέρισμά του, στην Τερψιθέα της Γλυφάδας! Το απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε χθες το απόγευμα στο διαμέρισμα του συνταξιούχου, όταν η 11χρονη φίλη της εγγονής του τον επισκέφτηκε για να τον δει. Τόσο η 11χρονη όσο και η εγγονή του 79χρονου τον επισκέπτονταν με κάθε ευκαιρία ...και τους έδινε γλυκίσματα, ενώ συχνά-πυκνά κερνούσε τα παιδιά διάφορα φαγητά. Η 11χρονη, λόγω κάποια δίαιτας που ακολουθούσε, δεν μπορούσε στο σπίτι της να απολαύσει παιδικά γλυκίσματα, πίτσες και σουβλάκια. Ετσι, λοιπόν, όταν έβρισκε την ευκαιρία μαζί με τη φίλη της επισκέπτονταν τον «καλοκάγαθο», όπως έδειχνε μέχρι τότε, παππού.

Χθες λοιπόν το παιδί, μια και περνούσε κοντά από το σπίτι του ηλικιωμένου, σκέφτηκε να χτυπήσει ξανά το κουδούνι του. Στο διαμέρισμα όμως η συμπεριφορά του μέχρι τότε καλοκάγαθου παππού άλλαξε και άρχισε να ρωτάει το παιδί για τα εσώρουχά του, ενώ του ζήτησε να σηκώσει τη φούστα του για να δει το εσώρουχό του. Σύμφωνα με την καταγγελία της 11χρονης, ο ηλικιωμένος χωρίς ίχνος ντροπής άρχισε να χαϊδεύει το παιδί, με αποτέλεσμα η μικρή να σοκαριστεί και να φύγει έντρομη από το διαμέρισμα του παππού της φίλης της. Αμέσως πήγε στο σπίτι της και κατήγγειλε το περιστατικό στη μητέρα της. Βέβαια, η επόμενη κίνηση ήταν η επίσημη καταγγελία στην αστυνομία και η σύλληψη του 79χρονου.

Η υπόθεση κρίνεται σοβαρή, καθώς το Τμήμα Προστασίας Ανηλίκων τις Ασφάλειας Αττικής έκανε προανάκριση και σχημάτισε δικογραφία. Ο ίδιος ο 79χρονος αρνήθηκε την πράξη που του καταλογίζει η 11χρονη και είπε πως απλώς έκανε κάποιες αθώες ερωτήσεις στο παιδί το οποίο δεν ακούμπησε - όπως η ίδια η μικρή κατήγγειλε αρχικά στους γονείς της και στη συνέχεια στην αστυνομία. Την τύχη του 79χρονου θα κρίνει σήμερα ο ανακριτής.


ΘΕΟΔ. Π. ΠΑΝΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου