ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Παρασκευή 2 Απριλίου 2010

Έβαλαν βόμβα σε Δημαρχείο του Ηρακλείου


http://www.arkalochori.gr/files/2/437/map.jpg



Εκρηκτικό μηχανισμό που είχε τοποθετηθεί στο δημαρχείο Αρκαλοχωρίου, στο Ηράκλειο Κρήτης, εξουδετέρωσαν οι αρχές, μετά από προειδοποιητικό τηλεφώνημα. Στο μεταξύ, εξετάζεται προκήρυξη που βρέθηκε με ύβρεις και απειλές κατά γνωστής οικογένειας της πόλης...
Η αστυνομία τέθηκε επί ποδός περίπου στις 23:00 της Μεγάλης Πέμπτης, όταν άγνωστος τηλεφώνησε στον τηλεοπτικό σταθμό Alter και είπε πως είχε τοποθετηθεί βόμβα στο δημαρχείο Αρκαλοχωρίου.
Επί τόπου έσπευσαν πυροτεχνουργοί, που εντόπισαν τον μηχανισμό πίσω από άγαλμα που βρίσκεται στον περίβολο. Όπως διαπιστώθηκε, η βόμβα αποτελούταν από πλαστικό βαρέλι 10 λίτρων, το οποίο περιείχε πάνω από 5 κιλά εκρηκτικής ύλης από παλιά βλήματα, πέτρες, δύο πυροκροτητές και ένα ψηφιακό ρολόι χωρίς μπαταρία. Ο μηχανισμός απερνεργοποιήθηκε με ελεγχόμενη έκρηξη.
Στο ίδιο τηλεφώνημα, ο άγνωστος ανέφερε ότι σε παγκάκι της πλατείας Ελευθερίας στο Ηράκλειο υπήρχε προκήρυξη. Η προκήρυξη εντοπίστηκε και, όπως έγινε γνωστό, έχει υβριστικό περιεχόμενο για οικογένεια που δραστηριοποιείται πολιτικά και επιχειρηματικά στον νομό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου