ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τρίτη 13 Απριλίου 2010

Ο Καιρός: Τοπικές βροχές και καταιγίδες σε όλη τη χώρα

 



Οι βροχές τοπικού χαρακτήρα και γενικά μικρής διάρκειας κυρίως το μεσημέρι στα ηπειρωτικά και μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως στα ορεινά θα είναι τα κύρια χαρακτηριστικά του καιρού για σήμερα.
Στη Μακεδονία και τη Θράκη ο καιρός προβλέπεται με τοπικές νεφώσεις αρχικά στη Μακεδονία και από το απόγευμα και στη Θράκη. Τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες αρχικά στη δυτική Μακεδονία και τις μεσημβρινές-απογευματινές ώρες και στην υπόλοιπη Μακεδονία κυρίως στα ορεινά... Οι άνεμοι θα πνέουν από ανατολικές διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 05 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του Ιονίου, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο, ο καιρός προβλέπεται με λίγες νεφώσεις οι οποίες θα αυξηθούν και από το μεσημέρι θα σημειωθούν τοπικές βροχές. Καταιγίδες κυρίως τις απογευματινές ώρες στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοανατολικοί 3 με 5 και τοπικά στο Ιόνιο 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 04 έως 21 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την ανατολική Πελοπόννησο ο καιρός προβλέπεται με λίγες νεφώσεις οι οποίες θα αυξηθούν και από τις μεσημβρινές-απογευματινές ώρες θα σημειωθούν τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν από ανατολικές διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 05 έως 21 βαθμούς Κελσίου.

Στις Κυκλάδες και την Κρήτη ο καιρός προβλέπεται γενικά αίθριος. Πρόσκαιρες νεφώσεις από το μεσημέρι-απόγευμα με πιθανότητα μεμονωμένων καταιγίδων στα ορεινά της Κρήτης. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 3 με 4 μποφόρ που βαθμιαία στρέφονται σε νότιους. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 21 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα ο καιρός προβλέπεται αρχικά αίθριος. Παροδικές νεφώσεις από το απόγευμα με πιθανότητα τοπικών βροχών το βράδυ στα βόρεια. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 20 βαθμούς Κελσίου.

Στην Αττική ο καιρός προβλέπεται αρχικά αίθριος. Βαθμιαία θα αναπτυχθούν νεφώσεις και είναι πιθανό το απόγευμα να εκδηλωθούν μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως στα βόρεια. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 21 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη ο καιρός προβλέπεται με λίγες νεφώσεις που γρήγορα τοπικά θα αυξηθούν και τις μεσημβρινές-απογευματινές ώρες θα σημειωθούν τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοανατολικοί 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 09 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

Πρόγνωση καιρού για την Τετάρτη

Ο καιρός προβλέπεται με λίγες νεφώσεις οι οποίες στο Ιόνιο και τα ηπειρωτικά θα είναι πρόσκαιρα αυξημένες. Σποραδικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες θα σημειωθούν στο βόρειο Ιόνιο, την Ήπειρο, τη δυτική και κεντρική Μακεδονία και τις μεσημβρινές ώρες στα κεντρικά και τα υπόλοιπα βόρεια ορεινά. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα στα ηπειρωτικά τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν από ανατολικές διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία σε μικρή άνοδο κυρίως στα νότια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου