ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Δευτέρα 5 Απριλίου 2010

Πέντε νεκροί στους δρόμους της Αθήνας




Πέντε άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους στους δρόμους της Αθήνας, κατά τη διάρκεια των εορτών του Πάσχα και εννέα τραυματίστηκαν σοβαρά, σύμφωνα με τη Διεύθυνση Τροχαίας Αττικής. Συνολικά, κατά την εβδομάδα 29 Μαρτίου έως 4 Απριλίου την ευρύτερη περιοχή της πρωτεύουσας έγιναν 154 τροχαία ατυχήματα. Πέντε ήταν... θανατηφόρα, με 5 νεκρούς (3 από αυτοκίνητα και 2 από δίκυκλα). Ακόμη οκτώ ήταν σοβαρά, με 9 σοβαρά τραυματίες (5 από αυτοκίνητα και 4 από δίκυκλα). Καταγράφηκαν επίσης 130 ατυχήματα με 173 ελαφρά τραυματίες (103 από αυτοκίνητα και 70 από δίκυκλα).
Η Τροχαία ανακοίνωσε ότι κυριότερη αιτία των ατυχημάτων ήταν η οδήγηση χωρίς σύνεση και προσοχή, η παραβίαση προτεραιότητας και η παραβίαση σημάνσεων γενικά. παράλληλα, επεσήμανε ότι η μη χρήση κράνους από επιβάτες μοτοσυκλετών είχε ως αποτέλεσμα να τραυματιστούν σοβαρότερο απ' ότι αν τηρούσαν τους κανόνες του ΚΟΚ.
Εξάλλου, 125 οδηγοί στους οποίους έγινε έλεγχος βρέθηκαν υπό την επήρεια αλκοόλ, ενώ 1.283 παραβίασαν τα όρια ταχύτητας. Συνολικά βεβαιώθηκαν 7.667 παραβάσεις από τις οποίες 405 ήταν σε βαθμό πλημμελήματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου