ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τρίτη 27 Απριλίου 2010

"Στημένα" ματς στη Σούπερ Λιγκ






Ο βουλευτής του ΛΑΟΣ, Θανάσης Πλεύρης, ανακοίνωσε από το βήμα της βουλής τα 27 παιχνίδια που θεωρούνται ύποπτα από την UEFA. Μεταξύ αυτών το Πανθρακικός - Πανιώνιος και το Πανθρακικός - ΠΑΣ Γιάννινα. Δείτε όλη τη λίστα.Το θέμα με τα "στημένα" ματς που εξετάζει η UEFA έφτασε και στη Βουλή. Ο Θανάσης Πλέυρης ανακοίνωσε τους αγώνες αυτούς μεταξύ των οποίων υπάρχουν και δύο παιχνίδια της Σούπερ Λιγκ...
Το πρώτο είναι το Πανθρακικός - ΠΑΣ Γιάννινα που είχε δει εδώ και καιρό το φως της δημοσιότητας και το δεύτερο το Πανθρακικός - Πανιώνιος που ολοκληρώθηκε με νίκη των Νεοσμυρνιωτών με 1-0.

Από εκεί και πέρα ο βουλευτής του ΛΑΟΣ ανέφερε και τρία ματς κυπέλλου. Τα Παναργειακός – Ολυμπιακός Βόλου, Αγρότικος Αστέρας – Καβάλα και Καλλιθέα – Πανθρακικός, όπως και 22 αγώνες της Β' Εθνικής.

Από την πλευρά της κυβέρνησης το λόγο πήρε η Άντζελα Γκερέκου που τόνισε:
"Δεν στήνουμε λαϊκά δικαστήρια εδώ. Η στάση μας βασίζεται σε τρία βασικά σημεία, στο σεβασμό των προσωπικών δεδομένων, στο τεκμήριο της αθωότητας και στο σεβασμό της προανάκρισης" ενώ προανήγγειλε ότι θα αλλάξει ο νόμος και πλέον θα είναι κακούργημα η εμπλοκή σε στημένο αγώνα.
Ο Πανιώνιος επισήμως τόνισε ότι παρακολουθεί το θέμα αλλά δεν θέλει να ασχοληθεί με τα όσα αποκάλυψε ο Θανάσης Πλεύρης στη Βουλή.
Ο Θανάσης Πλεύρης εμφανίστηκε έτοιμος να αναλάβει τις ευθύνες του στην περίπτωση που αποδειχθεί ότι αυτά που είπε είναι αφερέγγυα:
"Έκανα την καλύτερη δυνα
τή έρευνα και θα αναλάβω την ευθύνη αν κάτι είναι αφερέγγυο. Οποιαδήποτε νομική συνέπεια υπάρχει για μένα είμαι διατεθειμένος να παραιτηθώ από τη βουλευτική μου ασυλία. Πρόκειται για κακουργήματα, για μία εξαπάτηση του κοινού. Στην Ελλάδα δεν έχουμε πρόβλημα στο νομικό πλαίσιο, οι ποινές είναι αρκετές, αλλά δυστυχώς δεν φτάνουμε ποτέ στις ποινές."
Ο κ. Πλεύρης αποκάλυχε ότι έχει πληροφορίες για νέο φάκελο της UEFA με ύποπτα ματς.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου