ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Δευτέρα 19 Απριλίου 2010

Την Τετάρτη οι διαβουλεύσεις με ΕΕ και ΔΝΤ



Την αναβολή για μερικές ημέρες των προγραμματισμένων διαβουλεύσεων της κυβέρνησης με την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα και το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, λόγω των ακυρώσεων στις αεροπορικές πτήσεις εξαιτίας του νέφους της ηφαιστειακής τέφρας, ανακοίνωσε το υπουργείο Οικονομικών. Ως νέα προγραμματισμένη ημέρα έναρξης των διαβουλεύσεων το υπουργείο Οικονομικών... ορίζει την Τετάρτη, «εφόσον οι συνθήκες το επιτρέψουν». Οι επαφές ήταν προγραμματισμένες να ξεκινήσουν τη Δευτέρα.
Οι διαβουλεύσεις αφορούν στο τριετές πρόγραμμα οικονομικών πολιτικών, που θα στηρίζεται στα συμπεράσματα του Ecofin του Φεβρουαρίου και το οποίο θα μπορεί να υποστηριχθεί με οικονομική βοήθεια από τις χώρες - μέλη της Ευρωζώνης και το ΔΝΤ στην περίπτωση που οι ελληνικές αρχές αποφασίσουν να ζητήσουν την ενεργοποίηση του μηχανισμού.

Εν τω μεταξύ, όπως μετέδωσε το Mega, τη Δευτέρα, στο Μέγαρο Μαξίμου θα πραγματοποιηθεί σύσκεψη με το οικονομικό επιτελείο, προκειμένου να εξεταστεί σειρά ζητημάτων που προκύπτουν εν όψει των επαφών με τους εκπροσώπους της ΕΕ και του ΔΝΤ.
Εξ άλλου, τα θέματα των αποκρατικοποιήσεων και των κλειστών επαγγελμάτων αναμένεται να βρεθούν στο επίκεντρο του Υπουργικού Συμβουλίου αυτήν την εβδομάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου