ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Σάββατο 17 Απριλίου 2010

Οι αγώνες του Σαββατοκύριακου (Γράφει ο Φώτης Μπαζάκας)


30η Αγωνιστική
KΥΡΙΑΚΗ 18-4-2010
 Δημ. Γηπ.Κρανούλας 16:00 
 ΔΟΞΑ ΚΡΑΝΟΥΛΑΣ-ΠΥΡΣΟΣ
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Ευάγγελος Γρατσάνης (Τρικάλων)
Α΄ΒΟΗΘΟΣ:  Ανδρονίκη Νιώτη (Τρικάλων)
 Β΄ΒΟΗΘΟΣ: Μιχαήλ Μανάσης(Τρικάλων)
4ος ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Χαράλαμπος Στεφανίδης (Καστοριάς)...
ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ: Ιωάννης Δράκος (Πρέβεζας)

 Οι τρεις βαθμοί είναι ο στόχος του Πυρσού, προκειμένου να κρατηθεί ψηλά βαθμολογικά. Το ίδιο επιζητούν και οι γηπεδούχοι για να ξεφύγουν από τη ζώνη του υποβιβασμού. Το πάθος και η καλή απόδοση των ποδοσφαιριστών του Πυρσού στον αγώνα με τη Φιλιππιάδα, θα αποτελέσει ξανά τη "συνταγή" στο συγκεκριμένο αγώνα. Στο αγωνιστικό μέρος  προβλήματα αντιμετωπίζει ο Ανδρέας Παντζιαράς, αφού θα απουσιάσουν Σερέτης και Γκαρόζης που είναι τιμωρημένοι, ενώ αμφίβολη κρίνεται και η συμμετοχή του Τζιώρα.
Το ελεύθερο παιχνίδι και οι ευκαιρίες σε νεαρούς παίκτες που δεν έχουν πάρει ιδιαίτερο χρόνο συμμετοχής μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα, αποτελούν το "μότο" του προπονητή του Πυρσού, από δω  και πέρα. Η ομάδα πλέον είναι εκτός στόχων, αυτό όμως δεν σημαίνει τίποτα για μας, που πρέπει να απολαύσουμε πλέον το ποδόσφαιρο, να κάνουμε τις δοκιμές που πρέπει και να ευχαριστήσουμε τους φιλάθλους μας, τόνισε ο Κύπριος τεχνικός. 

 Δ΄ΕθΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ - 3ος ΟΜΙΛΟΣ
26η Αγωνιστική
ΚΥΡΙΑΚΗ 18 - 04 - 2010
ΩΡΑ: 17.00΄μ.μ.
Α.Ε.Π. ΒΑΤΟΛΑΚΚΟΥ - ΝΙΚΗ ΑΓΚΑΘΙΑΣ

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Κ. Μπαλατσούκας (Ηπείρου)
Α΄ΒΟΗΘΟΣ:  Α. Ράπτη (Ηπείρου)
 Β΄ΒΟΗΘΟΣ: Γ. Παπαχρήστος (Ηπείρου)
ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ: Σ. Τσιακμάκης  (Κοζάνης)

Με μια απ' τις καλύτερες ομάδες της κατηγορίας αγωνίζεται στην έδρα της η Α.Ε.Π. ΄Οπως επεσήμανε ο Χρήστος Λάλλος το παιχνίδι για την Α.Ε.Π. αποτελεί μονόδρομο, όπως κι όλα τα εναπομείναντα παιχνίδια, αν θέλουν οι Πόντιοι να σώσουν την παρτίδα. Επομένως μοναδικός στόχος αποτελεί  το τρίποντο, προκειμένου να κεφαλαιοποιήσουν και το μεγαλειώδες διπλό στη Φλώρινα. Το μοναδικό σοβαρό πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο τεχνικός των Ποντίων, είναι η απουσία του έμπειρου στόπερ Φαλτάκα, ενώ επιστέφουν  οι τιμωρημένοι Παπαμιχαήλ και Ιωαννίδης.
Ο τεχνικός διευθυντής Δρόσος Φαλτάκας σε χθεσινές του δήλώσεις, τόνισε: "Τα περιθώρια έχουν στενέψει. Αποδείξαμε φέτος περίτρανα,ότι η βαθμολογική θέση μας αδικεί. Παράλληλα κάναμε σοβαρά λάθη και χάσαμε αδικαιολόγητα βαθμούς στην έδρα μας. Θα παλέψουμε ως το τελευταίο παιχνίδι. Οι παίχτες μας είναι διατεθειμένοι από δω και πέρα να τα δώσουν όλα και στο τέλος θα κάνουμε ταμείο. Είμαστε όμως αισιόδοξοι, γιατί γνωρίζουμε τις δυνατότητές μας. Κάμω έκκληση στους γρεβενιώτες φιλάθλους να μας συμπαρασταθούν στους τελευταίους αγώνες".


                      26η Αγωνιστική
ΚΥΡΙΑΚΗ 18 - 04 - 2010
ΩΡΑ: 17.00΄μ.μ.
Δημοτικό γήπεδο Σιάτιστας
Α.Ε. Σιάτιστας - Γρεβενά Αεράτα
Την ικανοποίηση του για την κατάσταση που βρίσκεται η ομάδα του το τελευταίο διάστημα, εξέφρασε ο τεχνικός των Αεράτων Νίκος Μπαλοδήμος. Παράλληλα έντονα δυσαρεστημένος παρουσιάστηκε με τη διαιτησία του κ. Τρυφωνίδη και τα όσα αποτυπώνονται στο φύλλο αγώνα με την ΕΑΠ. Ποδοσφαιριστής που δέχθηκε δυο κίτρινες δεν αποβλήθηκε, το φύλλο αγώνα μαρτυρεί τα πάντα, αφού ο εν λόγω διαιτητής μέσα στη σύγχυσή του "τα έκανε θάλασσα" και τα Γρεβενά Αεράτα για μια ακόμη φορά αδικήθηκαν κατάφωρα.
Με τους πιτσιρικάδες θα ταξιδέψουν στη Σιάτιστα οι Γρεβενιώτες, αφού η ομάδα θυμίζει πλέον νοσοκομείο. Μπόζιαρης, αφοί Λάλλου, αφοί Δεληβού, Χερίδης, Τ. Δημόπουλος είναι τραυματίες, ενώ την τελευταία στιγμή θα δοκιμάσει ο Αναστασιάδης. ΄Ετσι Σέργιος Μπαλοδήμος, Ευθύμης Παπακώστας, Ραφαήλ και Θέμης Δημόπουλος και Γιώργος Κοτενίδης, βλέπουν εντεκάδα. Μοναδικός στόχος πλέον για τα Γρεβενά Αεράτα, η απόκτηση εμπειριών από τους νεαρούς και η απόλαυση του ποδοσφαίρου.

Οι  αγώνες της 26ης αγωνιστικής




18/04




17:00




Αλεξάνδρεια-Μακεδονικός Φούφας




18/04




17:00




Βατανιακός-Σβορωνος




18/04




17:00




Εθνικός Κατερίνης-Κάστωρ ΑΟ




18/04




17:00




Ενωση Αποστόλου Παύλου-Νάουσα




18/04




17:00




Α.Ε. Ποντίων-Νίκη Αγκαθιάς




18/04




17:00




Σιάτιστα-Γρεβενά Αεράτα




18/04




17:00




Φλώρινα-Εθνικός Φ.Σ.




18/04




17:00




Μ.Α.Ε. Ποντίων-Απόλλων Αμμοχωρίου


A΄ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ 
Συνεχίζεται κανονικά το Σάββατο 17 Απριλίου 2010, η 22η αγωνιστική της Ε.Π.Σ. Γρεβενών με τα ακόλουθα παιχνίδια.  
22η αγωνιστική, 17-04-2010

Φελλί - Σειρήνα
Κιβωτός - Καρπερό  
Ιτέα - Κοκκινιά
Δήμητρα - Αγ. Γεώργιος
 Κτηνοτροφικός - Δεσκάτη
Αμυγδαλιά - Παλιουριά
 Μέγαρο - Μηλιά




Στο Φελλί εκστρατεύει η Σειρήνα με μοναδικό στόχο τη νίκη, που θα την κρατήσει στην κορυφή της βαθμολογίας. Το ζητούμενο είναι αν θα προσέλθει στον αγωνιστικό χώρο η ομάδα του Φελλίου, που την προηγούμενη αγωνιστική δεν πήγε στη Δεσκάτη.
Η προετοιμασία της Σειρήνας συνεχίστηκε χωρίς προβλήματα όλη τη βδομάδα απ' το Σαράντη Μπαλντούμη. Το μοναδικό πρόβλημα είναι η απουσία του τιμωρημένου Γιώργου Λάμαρη. Παράλληλα ο τεχνικός της Σειρήνας, εξέφρασε τη δυσαρέσκεια του στους παίχτες, για τη χαλαρότητα που αντιμετωπίζουν τα παιχνίδια, στις τελευταίες αγωνιστικές.

Τον αγώνα Β΄Εθνικής  ΙΩΝΙΚΟΣ – ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΡΟΔΟΥ θα διευθύνει ο διαιτητής της Ε.Π.Σ. ΓΡΕΒΕΝΩΝ, Δημήτρης Θάνος. Ο κ. Θάνος από του χρόνου θα ενταχθεί στις λίστες της SuperLeague.

Τον αγώνα Δ΄Εθνικής  Βολίς Γαρούνας – Οδυσσέας Νυδρίου θα διευθύνουν οι: Κ. Τσέτσιλας – Μ. Σιούμπουρα – Α. Γκόλιας (Ε.Π.Σ. ΓΡΕΒΕΝΩΝ)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου