ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τρίτη 6 Απριλίου 2010

Στο νοσοκομείο ο Α. Λοβέρδος, εξαντλήθηκε η λυχνία...στη Βέροια - Δεν θα χρειαστεί επέμβαση







Με φαρμακευτική αγωγή θα αντιμετωπιστεί τελικά η φλεγμονή που εμφανίζει στην κοιλιακή χώρα ο υπουργός Εργασίας Ανδρέας Λοβέρδος, η γενική κατάσταση του οποίου είναι πολύ καλή, όπως αναφέρει το ιατρικό ανακοινωθέν που εκδόθηκε από το νοσοκομείο ΝΙΜΤΣ το απόγευμα της Δευτέρας του Πάσχα. Η περιπέτειά του υπουργού ξεκίνησε το βράδυ της ...
Κυριακής του Πάσχα, όταν επισκέφθηκε με οξείς πόνους στην κοιλιά το νοσοκομείο της Βέροιας, όπου βρισκόταν με την οικογένειά του. Εκεί υποβλήθηκε σε όλες τις απαραίτητες εξετάσεις, κρίθηκε όμως ότι πρέπει να υποβληθεί και σε αξονική τομογραφία.

Ωστόσο, ο αξονικός τομογράφος στο νοσοκομείο της Βέροιας δεν λειτουργούσε και ο Ανδρέας Λοβέρδος χρειάστηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο της Νάουσας. Το έργο της μετάφοράς, μάλιστα, προσφέρθηκε να αναλάβει ο ίδιος ο διευθυντής της χειρουργικής κλινικής, με το ιδιωτικό του αυτοκίνητο.

Με την ολοκλήρωση των εξετάσεων στον κ. Λοβέρδο, διαπιστώθηκε ότι υπάρχει μια φλεγμονώδης μάζα στο δεξιό τμήμα της κοιλίας, στο ύψος του τυφλού του παχέος εντέρου, και οι γιατροί της Βέροιας έκριναν ότι ο υπουργός πρέπει να χειρουργηθεί.

Ο κ. Λοβέρδος, ωστόσο, θεώρησε καλύτερο να μεταβεί στο νοσοκομείο ΝΙΜΤΣ, όπου βρίσκεται ο θεράπων ιατρός του. Νιώθωντας καλύτερα, εξέφρασε μάλιστα την επιθυμία να οδηγήσει ο ίδιος το προσωπικό του αυτοκίνητο μέχρι την Αθήνα. Έπειτα από ώρες ταλαιπωρίας, διακομίσθηκε τελικά στο ΝΙΜΤΣ με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Αναφερόμενοι στο τεχνικό πρόβλημα του αξονικού, οι γιατροί του νοσοκομείου της Βέροιας κάνουν λόγο για ατυχή σύμπτωση. Όπως λέει ο διευθυντής του Ακτινολογικού Μανώλης Γουναράς, το πρόβλημα οφειλόταν στην εξάντληση της λυχνίας, η άμεση αντικατάσταση της οποίας δεν ήταν δυνατή λόγω των εορτών του Πάσχα, αφού η η προμήθειά της γίνεται από το εξωτερικό.

Με τον κύριο Λοβέρδο επικοινώνησαν τηλεφωνικά ο πρωθυπουργός, οι υπουργοί Υγείας και Παιδείας, ενώ τον επισκέφθηκαν ο υπουργός Μεταφορών Δ. Ρέππας και ο υπουργός Εθνικης Άμυνας Ευάγγελος Βενιζέλος.

ΥΓ ΑΕΤΟΣ: Σκεφθείτε να συνέβαινε κάτι ανάλογο σε "κοινό θνητό"...   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου