ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Κυριακή 11 Απριλίου 2010

Εξαρθρώθηκε ο Επαναστατικός Αγώνας; (Δείτε τις δηλώσεις της ΕΛΑΣ)


https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiQVeLJ_3HgyimwbTR4QqWNkeKAQ0wBmQ8oprG_VMrKmiFavDnz2cOiyaoquLQWcZXDbXVYvU-M-S1siEsOjsuL16-PLl_SqLEe52rSznOC-kuIENFJ_tfpU_BxKwqdtk0rMR2_arTIC1c/s640/epanastatikos-agwnas-thumb-large.jpg


Σε προσαγωγές υπόπτων προχώρησε η Αστυνομία. Βρέθηκαν σημαντικά στοιχεία που "δείχνουν" τον Επαναστατικό Αγώνα. Σύμφωνα με την αστυνομία, βρέθηκαν και υλικά κατασκευής βομβών. 'Οπως ανακοίνωσε ο εκπρόσωπος της αστυνομίας Θανάσης Κοκκαλάκης, τις πρώτες πρωινές ώρες έγιναν προσαγωγές και κατ' οίκον έρευνες, κατα τις οποίες βρέθηκαν...
στοιχεία που κατασχέθηκαν και μεταφέρθηκαν για εξέταση στην εγκληματολογική υπηρεσία. Το βράδυ άλλο ένα άτομο προσήχθη στη ΓΑΔΑ ενώ, σύμφωνα με πληροφορίες, θα υπάρξουν κι άλλες προσαγωγές.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, πρόκειται για 4 άνδρες και μία γυναίκα απο το Βόλο και τη Γλυφάδα, που ανακρίνονται. Επίσης, σύμφωνα πάντα με την αστυνομία, έχουν εντοπιστεί υλικά κατασκευής βομβών αλλα και όπλα "ταυτότητες" της συγκεκριμένης οργάνωσης . Ανώτεροι αξιωματικοί της αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας υποστηρίζουν οτι υπάρχουν πολλά στοιχεία που εμπλέκουν τους συλληφθέντες με τη δράση του Επαναστατικού Αγώνα. Επίσης, σύμφωνα με πληροφορίες, βρέθηκαν σε σπίτι στη Νέα Ιωνία σημαντικά αποδεικτικά στοιχεία που πιστοποιούν τη συμμετοχή τους στην τρομοκρατική οργάνωση.

Η επιχείρηση της αστυνομίας κρατησε 4 ημέρες και θεωρείται σημαντική επιτυχία το γεγονός οτι δεν διέρρευσε το παραμικρό. Σύμφωνα με την αστυνομία όλοι οι συλληφθένες είναι ηλικίας 35 - 40 ετών, δεν εργάζονται και είναι πολύ σκληροί στην ανάκριση.Αστυνομικές πηγές αναφέρουν οτι σχεδίαζαν μεγάλο χτύπημα, μια βομβιστική επίθεση, η οποία θα ήταν πολύ εντυπωσιακή με πιθανό μεγάλο αριθμό θυμάτων. Σύμφωνα με όσα υποστηρίζει η ΕΛ.ΑΣ. έπαιρναν πολύ ισχυρά μέτρα αυτοπροστασίας και ο ένας απο τους συλληφθέντες, που θεωρείται πρόσωπο- κλειδί, έχει καταδικαστεί στις αρχές της δεκαετίας του 2000 για βομβιστική επίθεση.

'Οπως υποστηρίζει η αστυνομία, τα άτομα αυτά προέρχονται απο τον αντιεξουσιαστικό χώρο και η όλη υπόθεση άρχισε να ξετυλίγεται μετα τη συμπλοκή στη Δάφνη και το θάνατο του Λάμπρου Φούντα. Πάντως, μέχρι τώρα όλοι τους είναι κρατούμενοι, χωρίς να έχει απαγγελθεί κατηγορία σε βάρος τους ενω σύμφωνα με πληροφορίες του NewsIt έχουν βρεθεί προκηρύξεις σε ηλεκτρονικό υπολογιστή και χειρόγραφες.

Οι έρευνες συνεχίζονται και αναμένονται νέες ανακοινώσεις από την αστυνομία.

Ο υπεύθυνος του Τομέα Προστασίας του Πολίτη της Νέας Δημοκρατίας, Νίκος Δένδιας αναφερόμενος στις ραγδαίες εξελίξεις είπε πως "κάθε θετική εξέλιξη στον αγώνα κατά της τρομοκρατίας, δεν μπορεί παρά να έχει την καθολική συμπαράσταση του πολιτικού κόσμου και της ελληνικής κοινωνίας".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου