ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Σάββατο 24 Απριλίου 2010

Η Αθλητική Κίνηση του Σαββατοκύριακου






Δεν αγωνίζεται την Κυριακή 25 Απριλίου 2010 ο Πυρσός, αφού έχει σειρά να κάνει το καθιερωμένο ρεπό. Τα υπόλοιπα παιχνίδια της 31ης αγωνιστικής είναι τα εξής:
31η Αγωνιστική
Βισαλτιακός-Οδυσσέας Αναγέννησης Σερρών
Αναγέννηση Γιαννιτσών-Καστοριά
ΠΑΟΝΕ-Εορδαϊκός 2007
Τρίκαλα-Φωκικός ...


Κοζάνη-Νίκη Βόλου
Θερμαϊκός-Δόξα Κρανούλας
Βέροια-Μακεδονικός
Εθνικός Φιλιππιάδας - Αναγέννηση Επανομής


Δ΄ΕΘΝΙΚΗ - 3ος ΟΜΙΛΟΣ
27η αγωνιστική
ΚΥΡΙΑΚΗ: 25-04-2010
ΩΡΑ: 17: 00 μ.μ.
ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΣΒΟΡΩΝΟΥ
ΓΑΣ ΣΒΟΡΩΝΟΣ - Α.Ε.Π. ΒΑΤΟΛΑΚΚΟΥ
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Θ. Κουκλομένος (ΛΑΡΙΣΑΣ)
Α΄ΒΟΗΘΟΣ: Α. Τσαπρατζής
Β΄ΒΟΗΘΟΣ: Κ. Γκαρέλης
ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ: Π. Μαυρόπουλος (ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ)
Aγώνας της χρονιάς για την Α.Ε.Π. στο Σβορώνο. ΄Ολοι έχουν συνειδητοποιήσει στο Βατόλακκο, πάιχτες, προπονητής και Διοίκηση την κρισιμότητα του συγκεκριμένου αγώνα, αφού με νίκη κατά 99% η Α.Ε.Π. εξασφαλίζει την παραμονή στην κατηγορία. Απ' την άλλη μεριά το ίδιο ισχύει και για το Σβορώνο κι αναμένεται να δοθεί μάχη μέχρι εσχάτων. Εν τω μεταξύ με εντατικούς ρυθμούς συνεχίστηκε όλη τη βδομάδα η προετοιμασία της Α.Ε.Π. Ο τεχνικός της Χρήστος Λάλλος τρίβει τα χέρια του από ικανοποίηση, αφού έχει όλους τους παίχτες στη διάθεσή του. Αποθεραπεύτηκε πλήρως ο έμπειρος μέσος Παπαμιχαήλ, ενώ επιστρέφει αφού εξέτισε την τιμωρία του, ο στυλοβάτης της άμυνας Σούλης Φαλτάκας. ΄Ολοι οι παίχτες επιδεικνύουν μεγάλο πάθος και σοβαρότητα και είναι έτοιμοι για το δύσκολο αυτό παιχνίδι.
Ο Πρόεδρος της Α.Ε.Π. Θωμάς Ντίγκος σε χθεσινές του δήλώσεις, τόνισε: "Γνωρίζουμε την κρισιμότητα του αγώνα. Θα παίξουμε και θα τα δώσουμε όλα για δυο αποτελέσματα. ΄Εχουμε διδαχθεί από τα λάθη μας και πιστεύω ότι έχουμε τις δυνατότητες να πετύχουμε αυτό που θέλουμε. Είναι κρίμα να υποβιβαστεί η ομάδα μας, γιατί διαθέτουμε ένα αξιόμαχο και ποιοτικό σύνολο. Αυτό δεν το λέω εγώ, το αποδεικνύουν τα αποτελέσματα που πήραμε σε κρίσιμους αγώνες". Σημασία έχει για μας ότι έχουμε προσδώσει χαρακτήρα τελικού στο ματς και δεν θέλουμε να σκεφτόμαστε κανένα άλλο αποτέλεσμα."

27η Αγωνιστική
ΚΥΡΙΑΚΗ: 25- 04-2010
ΩΡΑ: 17.00΄μ.μ.
Δημοτικό γήπεδο ΠΟΡΟΥ
 Γρεβενά Αεράτα - Εθνικός Κατερίνης
Παιχνίδι χωρίς βαθμολογικό ενδιαφέρον θα διεξαχθεί στον Πόρο. Ο προπονητής των Αεράτων Νίκος Μπαλοδήμος, θα έχει ξανά την ευκαιρία να χρησιμοποιήσει τους νεαρούς ποδοσφαιριστές του, για να αποκτήσουν πολύτιμες εμπειρίες και να είναι πανέτοιμοι για την επόμενη σεζόν. Μάλιστα δηλώνει απόλυτα ικανοποιημένος απ' την προσπάθεια που καταβάλλουν οι πιτσιρικάδες κι αυτό είναι το μοναδικό κέρδος της φετινής χρονιάς.
Κατά τα άλλα νοσοκομείο θυμίζουν τα Γρεβενά Αεράτα, αφού θα λείψουν λόγω τραυματισμών οχτώ βασικοί παίχτες της ομάδας.
Οι  αγώνες της 27ης αγωνιστικής

25/04

17:00

Νίκη Αγκαθιάς-Φλώρινα

25/04

17:00

Μακεδονικός Φούφας-Βατανιακός

25/04

17:00

Σβορώνος-Α.Ε. Ποντίων Βατολάκκου

25/04

17:00

Απόλλων Αμμοχωρίου-΄Ενωση Αποστόλου Παύλου

25/04

17:00

Γρεβενά Αεράτα-Εθνικός Κατερίνης

25/04

1700

Εθνικός Φ.Σ.-Κάστωρ ΑΟ

25/04

17:00

Νάουσα-Σιάτιστα

25/04

17:00

Μ.Α.Ε. Ποντίων-Αλεξάνδρεια
A΄ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ 
Συνεχίζεται κανονικά το Σάββατο 24 Απριλίου 2010, η 23η αγωνιστική της Ε.Π.Σ. Γρεβενών με τα ακόλουθα παιχνίδια.  
23η αγωνιστική, 24-04-2010Σειρήνα - ΚτηνοτροφικόςΚαρπερό - Κοκκινιά Αγ. Γεώργιος - Κιβωτός Δεσκάτη - Ιτέα Παλιουριά -ΔήμητραΜέγαρο - ΑμυγδαλιάΜηλιά - Φελλί 
Ντέρμπι για τη Σειρήνα ο αγώνας με τον Κτηνοτροφικό, που κατέχει την 3η θέση της βαθμολογίας. Το συγκρότημα του Νίκου Τόλη, μπορεί να κάνει τη ζημιά, γι' αυτό με εντατικούς ρυθμούς προπόνησε την ομάδα του ο Σαράντης Μπαλντούμης. 4 αγωνιστικές έμειναν, τόνισε ο τεχνικός της Σειρήνας στους παίχτες του και δεν τελείωσε τίποτε ακόμη. Βέβαια η διαφορά των 5 βαθμών είναι καλοδεχούμενη απομένουν όμως 4 τελικοί. Πρέπει να αγωνιστούμε με σοβαρότητα, χωρίς να υποτιμήσουμε κανέναν αντίπαλο και στο τέλος κάνοντας ταμείο, θα δούμε αν αναδειχθούμε πρωταθλητές.
Τον αγώνα Δ΄Εθνικής  ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΑΣΑΣ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΣΠΕΡΧΕΙΑΔΑΣ  θα διευθύνει ο διαιτητής της Ε.Π.Σ. ΓΡΕΒΕΝΩΝ, Δημήτρης Θάνος με βοηθούς την κα Μ. Σιούμπουρα και τον κ. Φώλια. Ο κ. Θάνος την περασμένη Δευτέρα στον αγώνα Ιωνικός - Διαγόρας βαθμολογήθηκε με άριστα.
Παρατηρητής Διαιτησίας στον αγώνα  Δ΄Εθνικής  Αετός Σκύδρας – ΠΑΟ Κουφαλίων θα είναι ο Αρχιδιαιτητής της Ε.Π.Σ. ΓΡΕΒΕΝΩΝ κ. Αργύρης Νατσιόπουλος.

ΦΩΤΗΣ ΜΠΑΖΑΚΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου