ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Παρασκευή 16 Απριλίου 2010

Νόμος του κράτους το φορολογικό - Μόνο το ΚΚΕ καταψήφισε το σύνολο των άρθρων




Το φορολογικό νομοσχέδιο υπερψηφίστηκε στην Ολομέλεια της Βουλής και επί των άρθρων και επί του συνόλου. Η πλειοψηφία υπερψήφισε το νομοσχέδιο, η αξιωματική αντιπολίτευση υπερψήφισε το ένα τρίτο των άρθρων, ενώ ορισμένες διατάξεις υπερψήφισε ο ΛΑΟΣ και ο ΣΥΡΙΖΑ. Το ΚΚΕ καταψήφισε το σύνολο των άρθρων, αν και αναγνώρισε... πως περιλαμβάνονται σ’ αυτά και ορισμένες επιμέρους ευεργετικές διατάξεις, ανάμεικτες ωστόσο με άλλες που το βρίσκουν αντίθετο.
Ξεχωριστή φορολογική δήλωση θα υποβάλλουν από το 2011 τα παντρεμένα ζευγάρια. Είναι μια από τις αλλαγές της τελευταίας στιγμής που έκανε ο υπουργός Οικονομικών Γιώργος Παπακωνσταντίνου, επί του φορολογικού νομοσχεδίου που συζητείται στη Βουλή.

Επιπλέον, με τις προσθήκες της τελευταίας στιγμής, προβλέπεται επιστροφή φόρου 5% για τους μικρούς παραγωγούς που πωλούν μέρος της παραγωγής τους στις λαϊκές αγορές.

Όσον αφορά στις τις μετοχές που θα πουληθούν εντός 3 μηνών, τα κέρδη θα φορολογούνται αυτοτελώς με συντελεστή 20% και αν πουληθούν σε 12 μήνες με 10%.

Επίσης, αυστηροποιείται το θεσμικό πλαίσιο για τα ακίνητα των off- shore εταιρειών, ενώ καταργείται η προμήθεια που λαμβάνουν οι τράπεζες για καταθέσεις μέχρι 1500 ευρώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου