ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Παρασκευή 30 Απριλίου 2010

Δράστης της δολοφονίας του αστυνομικού στην Κυψέλη ο ληστής του Ευόσμου





Ο δράστης της δολοφονίας του αστυφύλακα της Ομάδας Δέλτα, Σπύρου Θεοδώρου, στις 2 Απριλίου του 2009 στην Κυψέλη ήταν, σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία της ΕΛ.ΑΣ., ο 34χρονος άνδρας από την Ουκρανία που έπεσε νεκρός την Πέμπτη από πυρά αστυνομικών κατά τη διάρκεια απόπειρας ληστείας σε σούπερ μάρκετ στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης. Ο 30χρονος... αδελφός του αλλοδαπού, που μαζί φέρονται να είχαν πραγματοποιήσει την ένοπλη επίθεση σε βάρος των δύο αστυνομικών στην Κυψέλη, είχε συλληφθεί στις 12 Φεβρουαρίου κατά τη διάρκεια επιχείρησης των αστυνομικών στο σπίτι του στην οδό Ξάνθου 13 στο Πέραμα.
Σύμφωνα με πληροφορίες, τη στιγμή εκείνη ο 34χρονος, ο οποίος φέρεται να είναι αυτός που είχε σκοτώσει τον Σπύρο Θεοδώρου, ενώ πλησίαζε προς το σπίτι αντιλήφθηκε τους αστυνομικούς και τελικά κατάφερε να ξεφύγει, χρησιμοποιώντας τζιπ που είχε αφαιρέσει από διερχόμενο οδηγό.
Στην έρευνα που ακολούθησε βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μία κυνηγετική καραμπίνα μάρκας και 9 φυσίγγια, δυο πιστόλια με φυσίγγια εκ των οποίων το ένα είχε σιγαστήρα, ένα περίστροφο, 490 φυσίγγια διαφόρων διαμετρημάτων, ένα αεροβόλο και 30.000 ευρώ.

Όπως διαπιστώθηκε το ένα από τα δυο πιστόλια ήταν αυτό που είχαν αφαιρέσει τα δύο αδέλφια από τον Σπύρο Θεοδώρου μετά την ένοπλη επίθεση.

Επιπλέον, τότε είχε προκύψει από την έρευνα ότι ο αδερφός του συλληφθέντος στις 29 Νοεμβρίου 2009 ενώ επέβαινε σε δίκυκλη μοτοσικλέτα μαζί με αλλοδαπή φίλη του -εξετάζεται αν είναι η κοπέλα που συνελήφθη στον Εύοσμο- δεν σταμάτησε σε σήμα αστυνομικών για να τον ελέγξουν και στην καταδίωξη που ακολούθησε, πυροβόλησε επανειλημμένως κατά των αστυνομικών και εξαφανίσθηκε.

Ακόμη σε βάρος του εκκρεμούσε διεθνές ένταλμα σύλληψης από τις ουκρανικές αρχές για ληστεία και υπεξαίρεση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου