ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τετάρτη 7 Απριλίου 2010

Θεσσαλονίκη: Ο Δήμος διαψεύδει το σκάνδαλο για το Λογισμικό...




Ο σάλος ξεκίνησε από δημοσίευμα Κυριακάτικης εφημερίδας της Θεσσαλονίκης, σύμφωνα με την οποία ο Δήμος αγόρασε πανάκριβο λογισμικό, αξίας εκατομμυρίων ευρώ και η υπόθεση ερευνάται από την Υπηρεσία Ειδικών Ελέγχων (ΥΠΕΕ).Στην έκτακτη συνέντευξη τύπου ο κύριος ...Παπαγεωργόπουλος παρουσίασε την έγγραφη απάντηση της Υπηρεσίας Ειδικών Ελέγχων, στην οποία αναφέρεται ότι "δεν μας έχει απασχολήσει υπόθεση με αγορά λογισμικού από τον δήμο Θεσσαλονίκης".
Ο Δήμαρχος λέει ότι ο Δήμος δεν παρήγγειλε και ούτε πλήρωσε λογισμικό...

Σήμερα τόνισε ότι «η συνομωσία αποκαλύφθηκε, η συκοφαντία κατέρρευσε, η πλεκτάνη φανερώθηκε» και κάλεσε την εφημερίδα να επανορθώσει.
Επιπλέον, ο Δήμαρχος μίλησε για συμφέροντα που προσπαθούν να τον σπιλώσουν και να κατακτήσουν ως «λάφυρο» τον δήμο Θεσσαλονίκης.
Στα συμφέροντα αυτά περιλαμβάνει και την κυβέρνηση, διότι, όπως είπε, είναι ευθύνη της κυβέρνησης το γεγονός ότι δεν παραδίδεται το νέο δημαρχείο Θεσσαλονίκης, ενώ είναι έτοιμο εδώ κι έξι μήνες, όπως και το ότι δεν υπογράφεται έγκριση της Γ΄φάσης ανάπλασης της παραλίας.

1 σχόλιο:

  1. : «Η συνωμοσία αποκαλύφθηκε. Η συκοφαντία κατέρρευσε. Η πλεκτάνη φανερώθηκε. Το ψέμα και η διαβολή δεν κράτησαν παρά μόνο 3 ημέρες!
    Θέτω στην διάθεσή σας την απάντηση της «Υπηρεσίας Ειδικών Ελέγχων» (ΥΠ.Ε.Ε) με Αριθμ. Πρωτ. 102/30-3-2010 στην οποία απευθύνθηκα την 28/3/2010, η οποία επί λέξει αναφέρει: «σε απάντηση του παραπάνω σχετικού, σας γνωρίζουμε ότι, όπως προκύπτει από το αρχείο της Υπηρεσίας μας μέχρι σήμερα, δεν μας έχει απασχολήσει υπόθεση με αγορά λογισμικού από τον Δήμο Θεσσαλονίκης»!
    Την αφιερώνω λοιπόν αυτή την απάντηση στα συγκεκριμένα συμφέροντα που προκάλεσαν τα τελευταία άκρως προσβλητικά και άκρως συκοφαντικά δημοσιεύματα εναντίον του προσώπου μου.
    Τι έλεγε η συγκεκριμένη εφημερίδα την προηγούμενη Κυριακή;
    Διαβάζω το ακριβές κείμενο: «Νέο σκάνδαλο με αγορά – φάντασμα λογισμικού διερευνάται από τις αρχές, η οποίες βρέθηκαν προ εκπλήξεως, όταν στα πλαίσια προληπτικού φορολογικού ελέγχου από την ΥΠ.Ε.Ε (Υπηρεσία Ειδικών Ελέγχων) «τσίμπησαν» εταιρεία με πλαστά και εικονικά τιμολόγια η οποία είχε ύποπτες συναλλαγές με τον Δήμο Θεσσαλονίκης»!

    Περισσότερα και video
    http://papageorgopoulos.wordpress.com/2010/04/07/1347/

    ΑπάντησηΔιαγραφή