ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Παρασκευή 23 Απριλίου 2010

Ανέλαβαν καθήκοντα οι διοικητές των Νοσοκομείων Δυτικής Μακεδονίας – Απάντηση Κίτσιου για το περιστατικό του Μεγ. Σαββάτου

http://www.hosp-xanthi.gr/images/meth_1.jpg





Ορκίστηκαν και ανέλαβαν τα καθήκοντα τους οι διοικητές των Νοσοκομείων της Δυτικής Μακεδονίας που υπάγονται στην 3η Υγειονομική Περιφέρεια Μακεδονία. Ακολούθησε σύσκεψη στην οποία αναλύθηκαν οι γενικοί στόχοι που έθεσε το Υπουργείο Υγείας αλλά και οι ειδικότεροι στόχοι της υγειονομικής περιφέρειας. Χθες ορκίστηκαν ο Διοικητής του Νοσοκομείου... Κοζάνης Νικόλαος Κίτσιου, η διοικήτρια του Νοσοκομείου Πτολεμαίδας Αναστασία Μπούρτζου, η οποία ανέλαβε σήμερα επισήμως τα καθήκοντά της, ο Διοικητής του Νοσοκομείου Γρεβενών Μιχάλης Γαβρίδης, ο Διοικητής του Νοσοκομείου Φλώρινας Χρήστος Γκώγκος και ο Διοικητής του Νοσοκομείου Καστοριάς Σταύρος Κατσίλης.

Μιλώντας σήμερα στο σταθμό μας ο Διοικητής του Νοσοκομείου Κοζάνης Νικόλαος Κίτσιου ο οποίος ανέλαβε προχθές και επισήμως τα καθήκοντά του, με αφορμή ενός ακόμα περιστατικού με άρρωστο ένα 19μηνο βρέφος και την καταγγελία του πατέρα για αδιαφορία του ΕΚΑΒ να μεταφέρει σε νοσοκομείο της Βέροιας το παιδί την νύχτα του Μεγάλου Σαββάτου, και του γιατρού υπηρεσίας του Νοσοκομείου Κοζάνης τόνισε πως θα εξετάσει την υπόθεση λεπτομερώς. Επίσης δεσμεύτηκε πως θα δώσει εντολή να παρέχονται οι πρώτες βοήθειες εφόσον αυτό είναι εφικτό ιατρικά, και να διακομίζεται ο ασθενής σε άλλο νοσοκομείο με το ΕΚΑΒ, εφόσον δεν υπάρχει ειδικός γιατρός που εφημερεύει στο Νοσοκομείο της Κοζάνης. Επίσης ο κ. Κίτσιου τόνισε πως τρέχουν οι διαδικασίες για την πρόσληψη τεσσάρων παιδιάτρων ώστε να διαθέτει εφημερεύοντα παιδίατρο το Νοσοκομείο Κοζάνης όλες τις ημέρες κάθε μήνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου