ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Πέμπτη 29 Απριλίου 2010

Επιστολή - ομολογία για τον "Επαναστατικό Αγώνα" στο "Ποντίκι"



CLOSE WINDOW




Την "πολιτική ευθύνη" για συμμετοχή στον "Επαναστατικό Αγώνα" αναλαμβάνουν ο Νίκος Μαζιώτης, η Πόλα Ρούπα και ο Κώστας Γουρνάς, με επιστολή που έστειλαν στην εφημερίδα "Το Ποντίκι" μέσα από τη φυλακή. Στη δεκαεξασέλιδη επιστολή τους, οι κατηγορούμενοι κάνουν λόγο για πολιτικές ενέργειες, αποκαλύπτουν ότι ο Λάμπρος Φούντας ήταν "σύντροφός" τους, κάνουν... εκτενή αναφορά στην οικονομική κρίση, το ΔΝΤ και τη σημερινή κατάσταση της χώρας και απειλούν ότι θα συνεχίσουν.

"Αναλαμβάνουμε -σημειώνουν- την πολιτική ευθύνη για συμμετοχή στον 'Επαναστατικό Αγώνα'. Δηλώνουμε πως ο σύντροφος Λάμπρος Φούντας που έπεσε νεκρός στη Δάφνη στις 10 Μαρτίου του 2010 ύστερα από μάχη με τους μπάτσους, συμμετείχε επίσης στον 'Επαναστατικό Αγώνα'. Η μάχη που έδωσε ήταν για την υλοποίηση του ανατρεπτικού σχεδίου που συλλογικά ο 'Επαναστατικός Αγώνας' είχε αποφασίσει. Ήταν μια μάχη για την επανάσταση και την ελευθερία".

Οι συντάκτες της επιστολής δηλώνουν "πολύ περήφανοι" για την οργάνωσή τους, την ιστορία τους και για κάθε στιγμή της πολιτικής τους δράσης, όπως χαρακτηριστικά σημειώνουν.

Και προειδοποιούν: "Όσο κι αν πιστεύουν οι κατασταλτικοί μηχανισμοί ότι φυλακίζοντάς μας θα ξεμπερδέψουν πολιτικά με εμάς, κάνουν λάθος. Είτε έξω είτε μέσα από τις φυλακές ο αγώνας που για εμάς είναι ζήτημα τιμής και αξιοπρέπειας, θα συνεχιστεί".

Η υπόθεση του "Επαναστατικού Αγώνα" ανατέθηκε σε εφέτη ειδικό ανακριτή, ο οποίος έδωσε εντολή για λήψη DNA από τους έξι κατηγορούμενους, που μέχρι σήμερα το έχουν αρνηθεί.

Στο μεταξύ, λίγο μετά τις 13.00, ομάδα κουκουλοφόρων εισέβαλαν στο πολιτικό γραφείο του υφυπουργού Περιβάλλοντος Θάνου Μωραϊτη στα Εξάρχεια και αφού προκάλεσαν ζημιές, πέταξαν φέιγ βολάν με μηνύματα συμπαράστασης υπέρ των "6" και εξαφανίστηκαν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου