ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τρίτη 20 Απριλίου 2010

ΚΑΙΡΟΣ: Αίθριος καιρός με πρόσκαιρες βροχές μόνο στα ανατολικά




Οι πρόσκαιρες βροχές στην ανατολική Ελλάδα και σταδιακή βελτίωση και ο γενικά αίθριος καιρός στην υπόλοιπη χώρα θα είναι τά κύρια χαρακτηριστικά του καιρού για την Τετάρτη. Στη Μακεδονία και τη Θράκη ο καιρός στην κεντρική, την ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη  προβλέπεται με νεφώσεις, με τοπικές βροχές και βελτίωση από το απόγευμα. Στις υπόλοιπες περιοχές... πρόσκαιρες νεφώσεις μέχρι το μεσημέρι. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και τοπικά 7 μποφόρ με σταδιακή εξασθένηση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6 έως 20 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο, ο καιρός προβλέπεται γενικά αίθριος. Πρόσκαιρες νεφώσεις κυρίως το μεσημέρι στα ηπειρωτικά με πιθανότητα παροδικών βροχών στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 έως 21 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την ανατολική Πελοπόννησο ο καιρός προβλέπεται με τοπικές νεφώσεις κυρίως το μεσημέρι με λίγες παροδικές βροχές κυρίως στα ορεινά της ανατολικής Στερεάς και της Πελοποννήσου. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ με σταδιακή εξασθένηση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 22 βαθμούς Κελσίου.

Στις Κυκλάδες και την Κρήτη ο καιρός προβλέπεται με πρόσκαιρες τοπικές νεφώσεις με πιθανότητα λίγων βροχών τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί 4 με 6 και στα νότια τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από  14 έως 22 βαθμούς Κελσίου. 

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα ο καιρός προβλέπεται με νεφώσεις, με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Βελτίωση το απόγευμα. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 22 βαθμούς Κελσίου.

Στην Αττική ο καιρός προβλέπεται με τοπικές νεφώσεις κυρίως τις μεσημβρινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 4 με 5 μποφόρ με σταδιακή εξασθένηση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 21 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη ο καιρός προβλέπεται με πρόσκαιρες νεφώσεις και βελτίωση από το μεσημέρι. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί 4 με 6 και τοπικά 7 μποφόρ με σταδιακή εξασθένηση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

Πρόγνωση καιρού για την Πέμπτη

Ο καιρός προβλέπεται γενικά αίθριος και μόνο τις μεσημβρινές ώρες στα βόρεια θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις και υπάρχει πιθανότητα για μεμονωμένες καταιγίδες στα βορειοανατολικά ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά και νοτιοανατολικά βορειοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ με εξασθένηση από το βράδυ. Στα υπόλοιπα δυτικοί νοτιοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου