ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Πέμπτη 15 Απριλίου 2010

Η απάντηση των «Ράδιο Αρβύλα» στον Άνθιμο για τον παππά – ΠΑΟΚ

http://cobalus.files.wordpress.com/2010/01/radio_arvyla.jpg




Με τον αγαπημένο τους Μητροπολίτη Άνθιμο, τον… «άγιο» αυτόν άνθρωπο, όπως τον αποκαλούν, ασχολήθηκαν και πάλι στην εκπομπή τους οι «Ράδιο Αρβύλα». Αφορμή το δελτίο τύπου που έβγαλε η Μητρόπολη Θεσσαλονίκης, απαντώντας στα όσα είπαν, κάνοντας προφανώς πλάκα, οι «Ράδιο Αρβύλα» για τον παππά – Χρήστο, τον φανατικό οπαδό του ΠΑΟΚ που δίνει το παρόν... σε όλους τους αγώνες του Δικέφαλου του Βορρά.
Στο αστείο βιντεάκι έδειχνε επίσης μια νέα… «ενδέκατη» εντολή, ξέρετε τώρα, «ραδιοαρβυλιώτικη».
«Ου παρακολουθήσεις αγώνες του Πανθεσσαλονίκειου Αθλητικού Ομίλου Κωνσταντινουπολιτών (ΠΑΟΚ), ιδιαίτερα δε ου παρευρεθείς αυτοπροσώπως εις στάδιον τούμπας. Αντ’ αυτού δύνασαι να παρακολουθήσεις τη Θεία Λειτουργία εις την Ι.Μ. Αγίας Βαρβάρας που βρίσκεται απέναντι από τη Θύρα 4 της Τούμπας. Τουλάχιστον θα ακούς τα τέρματα που επιτυγχάνονται»!!!
Ο Μητροπολίτης Άνθιμος, όμως απ’ ότι φαίνεται δεν καταλαβαίνει από πλάκες και πολύ σοβαρά, θέλησε να απαντήσει με δελτίο τύπου στο αστείο αυτό.
Ε, σήμερα λοιπόν πήγε το γέλιο σύννεφο για τον Αντώνη Κανάκη και την παρέα του.
«Βρε παιδιά, πλάκα κάνουμε βρε παιδιά, μη στέλνετε δελτίο τύπου κάθε φορά που εμάς μας κατεβαίνει κάτι στο μυαλό», είπε ο Α. Κανάκης απευθυνόμενος στον Μητροπολίτη και στους συνεργάτες του.
Πάντως όλα, όσα λέει ο Άνθιμος, ότι και καλά δεν είναι τίποτα αλήθεια από αυτά που είπαν οι «Ράδιο Αρβύλα» στην εκπομπή τους την Τρίτη, δεν ισχύουν και πολύ. Γιατί για κακή τύχη του Μητροπολίτη έπεσε στα χέρια της εκπομπής ένα έγγραφο που απευθύνεται στον Μητροπολίτη Κασσανδρίας, όπου ανήκει ο παππά – ΠΑΟΚ και ούτε λίγο, ούτε πολύ του ζητά να τραβήξει λίγο το αυτί στον παππούλη.
Ααααα και επίσης για να είμαστε δίκαιοι, όντως ο Άνθιμος τα πάει περίφημα με την ομάδα του ΠΑΟΚ. Σε τέτοιο σημείο που έστειλε για αγιασμό έναν ιερέα, αρχιμανδρίτη, δεν ξέρω να σας πω και του ζήτησε να μεταφέρει στον κόσμο του ΠΑΟΚ ένα μήνυμα. Ποιο ήταν αυτό;
«Ζήτω ο ΠΑΟΚ, ζήτω ο πρόεδρος και το διοικητικό συμβούλιο, ζήτω οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ»!!!!

Δείτε το...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου