ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τρίτη 27 Απριλίου 2010

Καζάνι που βράζει η ΚΟ του ΠΑΣΟΚ - Πρωτόπαπας: Να ξηλωθούν υπουργοί





Εξοργισμένοι είναι πολλοί βουλευτές του ΠΑΣΟΚ για την απόφαση του Μεγάρου Μαξίμου να τους αφήσει στο σκοτάδιγια τις ιστορικές αποφάσεις που έχουν ληφθεί στον τομέα της οικονομίας. Λένε οτι η σκληρότητα των μέτρων που θα εφαρμοστούν τόσο στα εργασιακά όσο και στο ασφαλιστικό δεν ταιριάζει σε καμία περίπτωση με αυτά που έλεγε το κόμμα τους προεκλογικά... “Αλλα λέγαμε και άλλα κάνουμε”, λένε σε κάθε ευκαιρία και οι περισσότεροι έχουν την πεποίθηση ότιμετά και την ενεργοποίηση του μηχανισμού στήριξης ο ανασχηματισμός είναι προ των πυλών.

Το κλίμα που υπαρχει στην Κ.Ο. του ΠΑΣΟΚ αποτύπωσε ανάγλυφα στην τοποθέτηση του ο Χρήστος Πρωτόπαππας, ο οποίος δήλωσε ότι θέλει να δει τους 5 τελευταίους υπουργούς που θα βγουν στην αξιολόγηση, στις επιδόσεις να ξηλωθούν είτε είναι ψηλά είτε από το υπουργικό Συμβούλιο είτε είναι διευθυντές, διοικητές κτλ. Μάλιστα, σημείωσε ότι κάποιοι πρέπει να πάνε φυλακή είτε πράσινοι, κόκκινοι, μπλε ή ότι είναι, ενώ καταλήγοντας δήλωσε πως δεν πρέπει να εμφανιζόμαστε σαν κακόμοιροι υπάλληλοι του ΔΝΤ.

Ο θυμός των περισσότερων δεν επικεντρώνεται πλέον μόνο στο οικονομικό επιτελείο, αλλά και στο ίδιο το Μέγαρο Μαξίμου που φαίνεται όπως λένε να έχει ξεχάσει το “συναποφασίζουμε”. “Μας αφήσατε στο σκοτάδι”, λένε οι βουλευτές,”και δεν ξέραμε τι να πούμε στον κόσμο!”

Μάλιστα δηλώνουν απολύτως αιφνιδιασμένοι και σε κατ' ιδίαν συζητήσεις λένε ότι θα έπρεπε να είχαν ενημέρωση, ή έστω να τους είχαν προϊδεάσει για το πότε θα γινόταν η προσφυγή. “Βρεθήκαμε “αδειασμένοι” στις εκλογικές μας περιφέρειες. Δεν ξέραμε τι να πούμε στον κόσμο. Πως να υποστηρίξουμε τις επιλογές της κυβέρνησης¨, λένε χαρακτηριστικά.



Μιλάνε καθαρά για έλλειμμα επικοινωνίας και για χάσμα μεταξύ κυβέρνησης και βουλευτών. "Αυτό”, λένε, “θα φανεί και σε άλλες μεταρρυθμίσεις όπως είναι ο Καλλικράτης που έχουμε μαύρα μεσάνυχτα”! Πολλοί μάλιστα θα ζητήσουν το λόγο στην αυριανή συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ, για να πουν τα παράπονά τους.
“Δεν θα επιτρέψουμε η συνεδρίαση να μετατραπεί σε έναν μονόλογο του πρωθυπουργού”, λένε χαρακτηριστικά.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου