ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Παρασκευή 16 Απριλίου 2010

Σε επίκαιρες ερωτήσεις από ΚΚΕ, ΛΑΟΣ και ΣΥΡΙΖΑ απαντά την Παρασκευή ο πρωθυπουργός






Σε επίκαιρες ερωτήσεις για τις «γκρίζες ζώνες» στο Αιγαίο (ΚΚΕ), τα εθνικά κληροδοτήματα (ΛΑΟΣ) και το ρόλο του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου στο μηχανισμό στήριξης της ελληνικής οικονομίας (ΣΥΡΙΖΑ) καλείται να απαντήσει την Παρασκευή ο πρωθυπουργός.
Η γγ του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα επικαλείται δημοσιεύματα για το...
διαχωρισμό του Αιγαίου στον 25ο μεσημβρινό, όπως και το έγγραφο του Αμερικάνου διοικητή του Νατοϊκού Αεροπορικού στρατηγείου της Σμύρνης που κηρύσσει το Αιγαίο ως «γκρίζα ζώνη».
Η ίδια σημειώνει επίσης ότι προκαλούν ανησυχίες οι θέσεις που θεωρούν ότι οι ελληνοτουρκικές συζητήσεις για τις διαφορές των δύο χωρών ξεπερνούν το θέμα της υφαλοκρηπίδας.
Επίκαιρη ερώτηση προς τον πρωθυπουργό κατέθεσε και ο Πρόεδρος του ΛΑΟΣ,  Γιώργος Καρατζαφέρης, με θέμα τα εθνικά κληροδοτήματα.
«Ομιχλώδες θεσμικό πλαίσιο, χαμηλά ή και ανύπαρκτα μισθώματα για ακίνητα, διάθεσή τους κατά το δοκούν και για σκοπούς που δεν προβλέπονται στις διαθήκες, μη τήρηση βιβλίων, είναι μερικά μόνον από τα μελανά σημεία που συνθέτουν το σημερινό καθεστώς διαχείρισης των κληροδοτημάτων, από το οποίο ζημιώνονται τόσο οι νόμιμοι δικαιούχοι, όσο και το Ελληνικό Δημόσιο» σημειώνει.
Ο επικεφαλής της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας ρωτά τον κ. Παπανδρέου: «Ποιες εκτιμά ότι θα είναι οι συνέπειες των μέτρων και της ανάμειξης του ΔΝΤ στις προοπτικές ανάπτυξης της χώρας; Δεσμεύεται η κυβέρνηση ότι δεν θα λάβει πρόσθετα επώδυνα μέτρα, που θα συρρικνώσουν περισσότερο το εισόδημα των εργαζομένων και θα κατεδαφίσουν το κοινωνικό κράτος; Σχεδιάζει πρόγραμμα επίσπευσης ιδιωτικοποιήσεων και εκποίησης της δημόσιας περιουσίας που υπολογίζεται πάνω από 300 δις ευρώ; Πώς νομιμοποιείται η κυβέρνηση να υπαγάγει την χώρα στο ΔΝΤ, χωρίς συζήτηση στη Βουλή, και χωρίς να έχει τέτοια εντολή από το εκλογικό σώμα;».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου