ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Δευτέρα 19 Απριλίου 2010

Ξηλώνονται οι διευθυντές εφοριών ...


http://img.pathfinder.gr/CMAN/i/100/I4/595874-32751761.jpg




Με το μαχαίρι στο λαιμό είναι έφοροι σε δεκάδες ΔΟΥ αφού δεν δείχνουν να μπορούν να εισπράξουντα ληξιπρόθεσμα χρέη. Οι επικεφαλής των εφοριών δεν κυνηγούν όσο θα έπρεπε όχι τους μικροοφειλέτες του Δημοσίου αλλά μεγάλες εταιρείες οι οποίες έχουν βάλει μέσα το Δημόσιο πάνω από 10 δις ευρώ. Όπως τονίζουν από το υπουργείο Οικονομικών, τουλάχιστον 23 εφορίες...
δεν ακολουθούν την σωστή διαδικασία απαιτώντας με οτι προβλέπεται την εξόφληση των ληξιπρόθεσμων και αυτό δεν αποκλείεται να οδηγήσει σε πολλές περιπτώσεις στην καρατόμηση των επικεφαλής.
Οι έφοροι κάνουν τα στραβά μάτια, δεν στέλνουν ειδοποιητήρια, δεν απειλούν με κατασχέσεις, και δεν ενημερώνουν για την κατάσταση την ηγεσία του υπουργείου Οικονομικών. Σημειώνεται ότι αρκετοί από αυτούς είχαν τοποθετηθεί στις θέσεις αυτές από την προηγούμενη κυβέρνηση και δεν προβλέπεται να αντικατασταθούν, αφού δεν παράγουν έργο, αν δεν ψηφιστεί ο νόμος Ραγκούση για το Δημόσιο.
Αν δεν επισπευσθούν οι διαδικασίες μπορεί το υπουργείο Οικονομικών να βρεθεί εκτός στόχου και να μην καταφέρει να εισπράξει το 1,5 με 2 δις για το 2010.
Επίσης, εκτιμάται οτι με την ρύθμιση των ληξιπρόθεσμων χρεών που περιλαμβάνεται στο νεο φορολογικό νομοσχέδιο, όλα αυτά θα πάνε ακόμα πιο πίσω, αφού οι 700 με 800.000 οφειλέτες δεν θα προχωρήσουν σε ρυθμίσεις, όπως έχει γίνει και στο παρελθόν.
Αυτό που τονίζουν είναι οτι μόνο με την απειλή κατασχέσεων θα αναγκαστούν ειδικά οι μεγαλοοφειλέτες να σπεύσουν να ρυθμίσουν τα χρέη τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου