ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Πέμπτη 29 Απριλίου 2010

Ψήφισμα Διαμαρτυρίας του Δημοτικού Συμβουλίου Σιάτιστας για το σχέδιο Καλλικράτης - Σήμερα έκλεισαν την Εγνατία για δύο ώρες

http://www.kozani.gr/portal/images/stories/dimoi/siatista.jpg 





Την έντονη διαμαρτυρία του για τη νέα αυτοδιοικητική μορφή της Επαρχίας Βοϊου και τη σύσταση ενός Δήμου Βοϊου με έδρα τη Νεάπολη, σύμφωνα με το σχέδιο Καλλικράτης, εξέφρασε το Δημοτικό Συμβούλιο Σιάτιστας, κατά την έκτακτη συνεδρίασή του, σήμερα, Πέμπτη 29 Απριλίου 2010, και ώρα 10:00π.μ. στο Δημοτικό Κατάστημα Σιάτιστας, παρουσία... όλων των μελών του Δημοτικού Συμβουλίου, προέδρων και εκπροσώπων συλλόγων και φορέων του Δήμου, του προσωπικού του Δήμου, πολλών δημοτών και μέσων μαζικής ενημέρωσης. Το Δημοτικό Συμβούλιο εξέδωσε το παρακάτω ψήφισμα διαμαρτυρίας:
«Καταγγέλλουμε κατηγορηματικά την προτεινόμενη νέα αυτοδιοικητική μορφή της επαρχίας Βοϊου, εκφράζοντας την πρωτοφανή αγανάκτηση των δημοτών μας. Οι υπόγειοι και αδιαφανείς σχεδιασμοί πέρα από κάθε λογική καταστρατηγούν, αναιρούν και υποσκάπτουν το μέλλον της διοικητικής μεταρρύθμισης, το μέλλον του τόπου μας. Η πρόταση του νέου Δήμου Βοϊου στερείται κάθε νομιμότητας και επιτίθεται άμεσα στην εκφρασμένη δημοκρατική βούληση των κατοίκων της περιοχής. Είναι παράλογη η κατάργηση του παλιότερου Δήμου της επαρχίας Βοϊου. Είναι αντίθετη στο σύνολο των αποφάσεων όλων των δημοκρατικών συλλογικών οργάνων που με αίσθημα ευθύνης και μόνο κριτήριο την ανάπτυξη του τόπου μας οριοθέτησε ξεκάθαρα τη μορφή που επιθυμούν οι κάτοικοι για το νέο Δήμο.
Οι συντάκτες της πρότασης παραβλέπουν με την άγνοια τους το παρελθόν της περιοχής αλλά επιτίθενται κατά μέτωπο στο μέλλον της. Τους εγκαλούμε να αναλάβουν τις ευθύνες απέναντι στην προοπτική του Βοϊου και να ορίσουν το νέο Δήμο σύμφωνα με τη δημοκρατική λογική και νομιμότητα. Απαιτούμε τον ορισμό της έδρας του υπό σύσταση Δήμου, στην πόλη της Σιάτιστας, σεβόμενοι την αντικειμενικότητα των δεδομένων της διοικητικής, οικονομικής και πληθυσμιακής πραγματικότητας και με συνέπεια στις αρχές του «Καλλικράτη».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου