ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τετάρτη 14 Απριλίου 2010

Το σκάνδαλο της Μονής Βατοπεδίου με άνωθεν εντολές από Μέγαρο Μαξίμου





Σύμφωνα με πληροφορίες το ΠΑΣΟΚ θα ζητήσει την κλήτευση στην Επιτροπή τόσο του κ. Ρουσόπουλου, όσο και του κ. Αγγέλου. Αποκαλυπτική για τις μεθοδεύσεις της κυβέρνησης Καραμανλή στις ανταλλαγές των φιλέτων του Ελληνικού δημοσίου με τη Μονή Βατοπεδίου, είναι η δικογραφία για το «ιερό» σκάνδαλο, που έφτασε στα χέρια των μελών της...
Εξεταστικής Επιτροπής. Όπως προκύπτει από τη δικογραφία, ο νομικός σύμβουλος του πρώην υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης Ευάγγελου Μπασιάκου και μέλος του Νομικού συμβουλίου του Κράτους Χριστόδουλος Μπότσιος, «φωτογραφίζει» στελέχη του Μεγάρου Μαξίμου να δίνουν εντολές για τις ανταλλαγές του δάσους Χθαμαλών στη Χαλκιδική - που πήρε το δημόσιο- ως αντάλλαγμα οικοπέδων στο δήμο Θεσσαλονίκης που έδωσε στη Μονή.

Ο κ. Μπότσιος κατέθεσε πως οι ανταλλαγές ήταν «προειλημμένη» πολιτική απόφαση και υπονοεί ότι έφεραν τη σφραγίδα του πρώην Κυβερνητικού Εκπροσώπου Θόδωρου Ρουσόπουλου και του διευθυντή του Γραφείου του Πρωθυπουργού Γιάννη Αγγέλου.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά… του είχε δοθεί η εντύπωση πως ο Μπασιάκος δεχόταν άνωθεν πιέσεις, από πολιτικά πρόσωπα που ήταν ιεραρχικά πάνω από αυτόν ή που είχαν μεγαλύτερη εξουσία από τον Υπουργό και ας μην ήταν ιεραρχικά ανώτεροί του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου