ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τρίτη 20 Απριλίου 2010

ΚΑΙΡΟΣ : Πέφτει η θερμοκρασία, βροχές κατά τόπους

 

 

Βροχές και σποραδικές καταιγίδες στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια και πτώση της θερμοκρασίας είναι τα χαρακτηριστικά του καιρού της Τρίτης. Στη Μακεδονία και τη Θράκη προβλέπονται νεφώσεις με τοπικές βροχές. Σποραδικές καταιγίδες θα εκδηλωθούν κυρίως τις μεσημβρινές ώρες, ενώ αναμένεται βελτίωση από το βράδυ και από τα δυτικά. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 4 με 6...

μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 09 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

Στα
νησιά του Ιόνιου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο αναμένονται νεφώσεις με τοπικές βροχές. Σποραδικές καταιγίδες θα εκδηλωθούν κυρίως τις μεσημβρινές ώρες στην Ήπειρο και τα υπόλοιπα ορεινά, ενώ βελτίωση θα υπάρξει από το βράδυ. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 21 βαθμούς Κελσίου.

Στη
Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, Εύβοια και την ανατολική Πελοπόννησο προβλέπονται λίγες νεφώσεις οι οποίες βαθμιαία θα αυξηθούν και στα βόρεια θα σημειωθούν τοπικές βροχές. Καταιγίδες θα εκδηλωθούν τις μεσημβρινές ώρες στη Θεσσαλία και τα ορεινά της ανατολικής στέρεας και της Ευβοίας, ενώ βελτίωση αναμένεται τη νύχτα. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί, βορειοδυτικοί 4 με 6 και στα νότια τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 21 βαθμούς Κελσίου.

Στις
Κυκλάδες και την Κρήτη αναμένονται λίγες νεφώσεις . Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 5 με 7 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 22 βαθμούς Κελσίου.

Στα
νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα προβλέπονται νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως στις βορειότερες περιοχές. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 4 με 5 και στα νότια τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 22 βαθμούς Κελσίου.

Στην
Αττική αναμένονται λίγες νεφώσεις, οι οποίες βαθμιαία θα αυξηθούν και τις μεσημβρινές ώρες θα σημειωθούν πρόσκαιρες τοπικές βροχές κυρίως στα βόρεια. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί, βορειοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 21 βαθμούς Κελσίου.

Στη
Θεσσαλονίκη προβλέπονται νεφώσεις με τοπικές βροχές. Καταιγίδες είναι πιθανό να εκδηλωθούν τις μεσημβρινές ώρες, ενώ βελτίωση αναμένεται από το βράδυ. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί, βορειοδυτικοί 4 με 5 και από το απόγευμα τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου