ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Πέμπτη 15 Απριλίου 2010

Ο Καιρός: Κατά τόπους βροχές και άνοδος της θερμοκρασίας





Μικρή άνοδος της θερμοκρασίας και τοπικές βροχές στα βόρεια προβλέπονται σήμερα  Πέμπτη. Οι μετεωρολογικές συνθήκες ευνοούν ασθενή μεταφορά σκόνης στη νότια Ελλάδα.
Στη Μακεδονία και τη Θράκη προβλέπονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές αρχικά στη δυτική και κεντρική Μακεδονία και βαθμιαία στις υπόλοιπες περιοχές. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ και η...
θερμοκρασία θα κυμανθεί από 08 έως 19 βαθμούς Κελσίου.
Στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο αναμένονται παροδικές νεφώσεις κυρίως στα βόρεια. Τοπικές βροχές θα σημειωθούν αρχικά στο βόρειο Ιόνιο και την Ήπειρο και αργότερα πιθανώς στη δυτική Στερεά. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοανατολικοί, 4 με 6 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 έως 24 βαθμούς Κελσίου.
Στη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την ανατολική Πελοπόννησο προβλέπονται αραιές νεφώσεις κατά διαστήματα πυκνότερες. Πιθανότητα τοπικών βροχών τις πρωινές ώρες στη Θεσσαλία. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοανατολικοί 3 με 4 και σταδιακά τοπικά 5 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 έως 24 βαθμούς Κελσίου.

Στις Κυκλάδες και την Κρήτη προβλέπονται αραιές νεφώσεις που αργότερα θα πυκνώσουν. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοανατολικοί 4 με 5 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 24 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και Δωδεκάνησα αναμένονται αραιές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι νοτιοανατολικοί 4 με 5 και αργότερα τοπικά 6 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 23 βαθμούς Κελσίου.

Στην Αττική προβλέπονται αραιές νεφώσεις, το βράδυ πρόσκαιρα αυξημένες. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοανατολικοί 3 με 4 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 23 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται νεφώσεις κατά περιόδους αυξημένες με λίγες τοπικές βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί νοτιοανατολικοί 3 με 4 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου