ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Σάββατο 3 Απριλίου 2010

Επιλέχτηκαν οι «αρεστοί» στα Νοσοκομεία της Δυτικής Μακεδονίας και όχι οι «άριστοι»


http://s.enet.gr/resources/2009-10/mariliza-thumb-large.jpg



Ορίστηκαν επιτέλους, έξι μήνες μετά τις εκλογές, οι διοικητές των νοσοκομείων της χώρας, αφού βεβαίως όλο αυτό το διάστημα έμειναν ακέφαλα το δημόσια νοσηλευτικά ιδρύματα, τα οποία παρουσιάζουν εικόνα διάλυσης, τουλάχιστον στην περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας. Η κυβέρνηση επέλεξε αντί για τους «άριστους», τους «αρεστούς»,... αφού μετά την κατ' επίφαση αξιοκρατία με τα βιογραφικά στην περίπτωση των γενικών γραμματέων των υπουργείων, περιφερειών και τους προέδρους των ΔΕΚΟ, τα ηνία των δημόσιων νοσηλευτικών ιδρυμάτων της χώρας, παίρνουν στις κατά το πλείστον πολιτευτές και μη εκλεγέντες βουλευτές του ΠΑΣΟΚ.
Με απόφαση της υπουργού Υγείας, Μαριλίζας Ξενογιανακοπούλου, διορίστηκαν οι διοικητές των νοσοκομείων σε Μακεδονία , Θράκη και Θεσσαλία, οπότε ολοκληρώνεται η διαδικασία σε όλη τη χώρα, αφού είχε προηγηθεί ο διορισμός διοικητών στα μεγάλα νοσηλευτικά ιδρύματα Αθήνας, Θεσσαλονίκης και στην υπόλοιπη χώρα. Νέοι διοικητές στην Κοζάνη και στη Δυτική Μακεδονία, είναι:
-Στο Μαμάτσειο νοσοκομείο Κοζάνης, ο γεωπόνος Νικόλαος Κίτσιου, ο οποίος διετέλεσε και στο παρελθόν επί κυβερνήσεων ΠΑΣΟΚ, διοικητής του νοσοκομείου Κοζάνης.
-Στο Μποδοσάκειο νοσοκομείο Πτολεμαΐδας η ηλεκτρολόγος μηχανικός Αναστασία Μπούρτζιου, νομαρχιακή σύμβουλος Κοζάνης και υποψήφια βουλευτής με το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ στις δύο τελευταίες εθνικές εκλογές.
-Στο νοσοκομείο Φλώρινας «Ελένη Δημητρίου» ο συνταξιούχος γιατρός Χρήστος Γκώγκος, από τα Γιάννενα, με καταγωγή από το Φλάμπουρο Φλώρινας.
-Στο νοσοκομείο Γρεβενών, ο ηλεκτρολόγος μηχανικός Μιχάλης Γαβρίδης, προϊστάμενος τεχνικών υπηρεσιών του νοσοκομείου Βέροιας, καταγόμενος από τα Αναβρυτά Γρεβενών.
-Στο νοσοκομείο Καστοριάς ο οικονομολόγος Σταύρος Κατσίλης.
Υπενθυμίζεται ότι διοικητής του «Θριάσιου» νοσοκομείου στην Αττική, διορίστηκε ο πρώην βουλευτής Κοζάνης, Λάζαρος Λωτίδης.
Τοποθετήσεις διοικητών σε προνοιακά ιδρύματα της Δυτικής Μακεδονίας
-Στο Κέντρο Αποθεραπείας, Αποκατάστασης και Κοινωνικής Στήριξης Ατόμων με Ειδικές Αναπηρίες Καστοριάς στο Άργος Ορεστικό, η εκπαιδευτικός Όλγα Μούσιου, υποψήφια στις περασμένες εκλογές με το ΠΑΣΟΚ, δημοτική σύμβουλος του δήμου Φλώρινας.
-Στο Κέντρο παιδικής Μέριμνας Αρρένων Φλώρινας, τοποθετείται πρόεδρος ο εκπαιδευτικός Μιχάλης Χάτζιος.
-Στην Παιδόπολη «Αγία Όλγα» Φλώρινας η Παρία Πρεβεντή.
-Στο ΚΕΚΥΚΑΜΕΑ Φλώρινας, ο εκπαιδευτικός Κώστας Νεδέλκος.
-Στο Κέντρο Αποθεραπείας Φυσικής και Κοινωνικής Αποκατάστασης Αμυνταίου Φλώρινας, ο ψυχολόγος Ευάγγελος Γαλάνης.
Στο μεταξύ, η Μ. Ξενογιαννακοπούλου έστειλε εγκύκλιο στα νοσοκομεία όλης της χώρας, η οποία περιέχει οδηγίες για τα φαρμακεία των νοσοκομείων, σε μια προσπάθεια να μπει τέρμα στις ανεξέλεγκτες φαρμακευτικές δαπάνες.

ΧΡΗΣΤΟΣ ΒΗΤΤΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου