ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Σάββατο 17 Απριλίου 2010

Χρήστος Σάββας προς κα Κατσέλη : Παράταση της υπαγωγής των Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων Κοζάνης σε ληξιπρόθεσμες και ενήμερες οφειλές προς τα Πιστωτικά Ιδρύματα.


http://www.voria.gr/voriaphotos/sabbastr_300x200.jpg 


 Επιστολή στην Υπουργό Οικονομίας, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας, κα Λούκα Κατσέλη, απέστειλε ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κοζάνης, κ. Χρήστος Σάββας με την οποία ζητά παράταση τουλάχιστον για ένα δίμηνο ακόμα της υπαγωγής των Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων στις ρυθμίσεις του «Νόμου Ανάσα» που αφορά ληξιπρόθεσμες και ενήμερες οφειλές προς τα Πιστωτικά Ιδρύματα. Στην επιστολή...
αναγράφονται τα εξής:
«Αξιότιμη κυρία Υπουργέ,
Στις 15 Απριλίου έληγε η ημερομηνία για τη υποβολή αιτήσεων στις Τράπεζες για ρύθμιση ληξιπρόθεσμων και ενήμερων οφειλών των Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων (ΜμΕ) στις ευνοϊκές ρυθμίσεις του ν. 3816/2010 του γνωστού ως «Νόμου Ανάσα» .
Ωστόσο, με δεδομένα :
-την καθυστερημένη εκ μέρους των Τραπεζών αποστολή προς τα υποκαταστήματά τους των υποδειγμάτων αιτήσεων, που εξέδωσε το Υπουργείο αλλά και
-την αναμονή έναρξης εφαρμογής του 3ο κύκλου του προγράμματος ΤΕΜΠΜΕ για τακτοποίηση οφειλών προς εφορία και ασφαλιστικά ταμεία για λήψη ασφαλιστικής και φορολογικής ενημερότητας από τους ενδιαφερομένους, έγγραφα που είναι απαραίτητα για να υπαχθούν οι ενδιαφερόμενοι στη ρύθμιση, Εκτιμούμε ότι είναι αναγκαίο να δοθεί παράταση τουλάχιστον δύο μηνών για να καταστεί επιπλέον δυνατή η ρύθμιση, μέσω εγγυημένων από το ΤΕΜΠΜΕ δανείων, των ασφαλιστικών και φορολογικών οφειλών.
Πιστεύουμε, ότι η παράταση θα λειτουργήσει θετικά για τις επιχειρήσεις, που αντιμετωπίζουν πλήθος προβλημάτων που δυστυχώς επιτείνονται από την γενικά παρατηρούμενη υποτονική κίνηση στην αγορά και την έλλειψη ρευστότητας, αλλά και τα γραφειοκρατικά και άλλα γνωστά εμπόδια, που προβάλλονται από τις Τράπεζες και θα δώσει τη δυνατότητα σε περισσότερες ΜμΕ να σπεύσουν και να ρυθμίσουν τις οφειλές τους και κυριολεκτικά να «ανασάνουν» από το βάρος των υποχρεώσεών τους που εμποδίζει αναπτυξιακούς σχεδιασμούς για το μέλλον.
Για τις ενέργειες και αποφάσεις σας, σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων».
Ο Πρόεδρος
Του Επιμελητηρίου
Κοζάνης

ΧΡΗΣΤΟΣ ΣΑΒΒΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου