ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Παρασκευή 23 Απριλίου 2010

ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ ΕΚΕΙ....(ΓΡΑΦΕΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ)

"Μόνο αρρωστημένα μυαλά θα μπορούσαν να σκεφθούν και να βρουν τέτοιο τρόπο παραγκωνισμού άξιων στελεχών στα ΕΛΤΑ που κατείχαν θέσεις ευθύνης το 2008 και το 2009. Η ΠΑΣΚΕ ΕΛΤΑ που αποτελεί την πλειοψηφία στην ΠΟΣΤ ΕΛΤΑ κατέθεσε ξαφνικά χθες σχέδιο κοινής συμφωνίας με τη διοίκηση για εσπευσμένη κάλυψη θέσεων ευθύνης χωρίς αξιολόγηση των ετών 2008 και 2009 όπως προβλέπεται στο θεσμικό ...
πλαίσιο, αφαιρώντας ουσιαστικά μόρια από όλους όσους έχουν θέση ευθύνης για τα προηγούμενα δύο χρόνια και έτσι να προωθήσουν τους ημέτερους.
Αυτό είναι το κράτος δικαίου που επαγγέλλεται ο πρωθυπουργός? Που είναι η αξιοκρατία που με τόσο σθένος εξήγγειλε το ΠΑΣΟΚ? Τι προσπαθούν επιτέλους να κάνουν στα ΕΛΤΑ? Το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι να βολέψουν τους δικούς τους χωρίς να κοιτάξουν τα μεγάλα προβλήματα του ΕΛΤΑ και τα ελλείμματα.
Είναι δυνατόν εκπρόσωποι εργαζομένων να μην συμφωνούν στην αξιολόγηση συναδέλφων τους? Αυτές τις διαβεβαιώσεις έδωσε ο καινούργιος Δ/νων Σύμβουλος και Πρόεδρος του ΕΛΤΑ στη Βουλή? Την επανίδρυση του πράσινου κράτους?

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου