ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τετάρτη 28 Απριλίου 2010

Ο ΚΑΙΡΟΣ: Με ήλιο και ψηλές θερμοκρασίες η Πρωτομαγιά

http://asteriskos.files.wordpress.com/2009/10/su.jpg 

 

 

 

 

Μικρή εξασθένηση των βόρειων ανέμων στο Αιγαίο και μικρή άνοδος της θερμοκρασίας στα ηπειρωτικά συνθέτουν το σκηνικό του καιρού για σήμερα.Όσοι θα θελήσουν να ταξιδέψουν την Πρωτομαγιά ο καιρός θα είναι σχεδόν καλοκαιρινός. Οι βόρειοι άνεμοι εξασθενούν ενώ οι θερμοκρασία θα φτάσει και τους 27 βαθμούς σε αρκετές περιοχές...

Σήμερα Τετάρτη ο καιρός:
Στη Μακεδονία και τη Θράκη ο καιρός το πρωί προβλέπεται αίθριος και τις απογευματινές ώρες αναμένονται τοπικές νεφώσεις, με λίγες πρόσκαιρες βροχές και σποραδικές καταιγίδες στη δυτική Μακεδονία κυρίως στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί 4 με 6 και στα ανατολικά τοπικά 7 μποφόρ με σταδιακή εξασθένηση, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 22 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο προβλέπονται λίγες νεφώσεις, που τις απογευματινές ώρες θα αυξηθούν και στα βορειοδυτικά θα σημειωθούν πρόσκαιρες βροχές και πιθανώς σποραδικές καταιγίδες κυρίως στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς και από το απόγευμα βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ. Από 9 έως 25 βαθμούς Κελσίου η θερμοκρασία.

Στη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την ανατολική Πελοπόννησο ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος με πρόσκαιρες τοπικές νεφώσεις τις απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί 3 με 5 και στα ανατολικά και νότια 6 με 7 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 23 βαθμούς Κελσίου.

Στις Κυκλάδες και την Κρήτη θα επικρατήσουν τοπικές νεφώσεις κυρίως στη βόρεια Κρήτη όπου τις πρωινές ώρες ενδέχεται να βρέξει πρόσκαιρα. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 6 με 7 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 22 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Πρόσκαιρες τοπικές νεφώσεις θα αναπτυχθούν τις απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν στα βόρεια βορειοανατολικοί και στα νότια βορειοδυτικοί 5 με 7 μποφόρ. Από 12 έως 22 βαθμούς Κελσίου η θερμοκρασία.

Στην Αττική προβλέπεται γενικά αίθριος. Αραιές νεφώσεις θα αναπτυχθούν το απόγευμα. Βόρειοι, βορειοανατολικοί 4 με 6 και στα ανατολικά πρόσκαιρα τοπικά 7 μποφόρ, θα πνέουν οι άνεμοι, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 21 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται λίγες νεφώσεις που πρόσκαιρα τις απογευματινές ώρες θα αυξηθούν. Οι άνεμοι θα πνέουν από ανατολικές διευθύνσεις, 3 με 5 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 08 έως 21 βαθμούς Κελσίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου