ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Δευτέρα 12 Απριλίου 2010

Ο ΟΠΑΠ ενδέχεται να συνεχίσει τη χρηματοδότηση των ΠΑΕ




Ανοιχτό άφησε το ενδεχόμενο να συνεχιστεί η χρηματοδότηση των ΠΑΕ, ο διευθύνων σύμβουλος του ΟΠΑΠ Γιάννης Σπανουδάκης (δεξιά στη ΦΩΤΟ), σε συνάντηση που είχε σήμερα με τον πρόεδρο της Σούπερ Λίγκας Νικόλα Πατέρα, καθώς και με τους κ.κ. Μποροβήλο και Κόντη. «Αν ικανοποιηθούν οι προϋποθέσεις που θέλει η Πολιτεία,... τότε δεν έχουμε λόγο να διακόψουμε την επιχορήγηση» τόνισε ο κ. Σπανουδάκης. Όσον αφορά τον κ. Πατέρα τοποθετήθηκε λέγοντας: «Ο ΟΠΑΠ κακώς πίστευε ότι η Σούπερ Λίγκα και οι ομάδες δεν είχαν συμφωνήσει με τον Γενικό Γραμματέα Αθλητισμού και τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη για τα μέτρα κατά της βίας. Εμείς είχαμε συμφωνήσει σε όλα».

Ο πρόεδρος της Σούπερ Λίγκας πρόσθεσε στη συνέχεια τονίζοντας: «Δεν φταίει ούτε η Σούπερ Λίγκα, ούτε η ΕΠΟ, αλλά η Πολιτεία η οποία αν επιθυμεί μπορεί να αλλάξει το θεσμικό πλαίσιο. Εμείς δεν έχουμε την παραμικρή αντίρρηση, άλλωστε αυτά που ζητάει η Πολιτεία τα θέλουμε και εμείς. Η Σούπερ Λίγκα δεν έχει τη δυνατότητα ούτε να αστυνομεύσει, ούτε να συλλάβει, ούτε να δικάσει. Όσα μέτρα μπορούμε να πάρουμε τα λαμβάνουμε».

Σχετικά με το «κλείδωμα» από τον ΟΠΑΠ του αγώνα του Λεβαδειακού με την ΑΕΚ, ο κ. Πατέρας ξεκαθάρισε ότι δεν έχει σχέση με τη Σούπερ Λίγκα, καθώς δεν μπορεί να γνωρίζει τι γίνεται πίσω από την πλάτη της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου