ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Πέμπτη 15 Απριλίου 2010

ΚΟΖΑΝΗ: Εξιχνίαση κλοπής και επικίνδυνης σωματικής βλάβης


http://www.e-enimerosi.gr/images/news/125329543425_mrg.jpg



Μία κλοπή γεωργικών μηχανημάτων που πραγματοποιήθηκε πριν από δεκαπέντε ημέρες σε περιοχή της Κοζάνης, εξιχνίασαν οι αστυνομικές αρχές. Μετά από συντονισμένες ενέργειες αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας Κοζάνης και κατάλληλη αξιοποίηση του προανακριτικού υλικού εξιχνιάστηκε η κλοπή γεωργικών μηχανημάτων, που είχε διαπραχθεί στις 31... Μαρτίου 2010, από 32χρονο ημεδαπό σε περιοχή της Κοζάνης.
Επειδή είχε παρέλθει το αυτόφωρο, ο δράστης δεν συνελήφθη, αλλά η σχετική δικογραφία θα αποσταλεί στον εισαγγελέα πλημμελειοδικών Κοζάνης και θα οριστεί τακτική δικάσιμος.
Επίσης, εξιχνιάστηκαν τα αδικήματα της παράνομης οπλοφορίας, παράνομης οπλοχρησίας, άσκοπων πυροβολισμών και επικίνδυνης σωματικής βλάβης σε βάρος 80χρονης ημεδαπής που διαπράχθηκαν στις 2 Φεβρουαρίου 2007, από 49χρονο ημεδαπό σε περιοχή της Κοζάνης. Και σ αυτή την περίπτωση η σχετική δικογραφία θα αποσταλεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης και θα οριστεί τακτική δικάσιμος.
Τέλος, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Σιάτιστας συνελήφθη προχτές λίγο μετά τα μεσάνυχτα, στο Δρυόβουνο Κοζάνης ένας 29χρονος υπήκοος Αλβανίας, ο οποίος οδηγούσε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο ιδιοκτησίας του, αλλά δεν συμμορφώθηκε σε σήμα στάσης αστυνομικών, με αποτέλεσμα να ακολουθήσει καταδίωξη και να ακινητοποιηθεί.
Ο ανωτέρω δράστης κατείχε πλαστή άδεια ικανότητας οδήγησης και μετέφερε προς το εσωτερικό της χώρας έναν υπήκοο Αλβανίας, ο οποίος στερούνταν ταξιδιωτικών εγγράφων.
Το Ι.Χ.Ε αυτοκίνητο και η άδεια ικανότητας οδήγησης κατασχέθηκαν. Ο δράστης με τη σχηματισθείσα σε βάρος του δικογραφία θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα πλημμελειοδικών Κοζάνης, ενώ ο λαθρομετανάστης θα απελαθεί στη χώρα του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου