ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τρίτη 6 Απριλίου 2010

Ο Καιρός σήμερα Τρίτη: Κατά τόπους βροχές και πτώση θερμοκρασίας





Τοπικές βροχές στα δυτικά και βόρεια, θυελλώδεις βορειοδυτικοί άνεμοι στο Ιόνιο και μικρή πτώση θερμοκρασίας τα χαρακτηριστικά του καιρού την Τρίτη.
Στη Μακεδονία και τη Θράκη αναμένονται λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές. Σποραδικές καταιγίδες θα εκδηλωθούν κυρίως στην... ανατολική Μακεδονία και Θράκη. Βελτίωση από το απόγευμα στα δυτικά. Οι άνεμοι θα πνέουν στα ανατολικά ασθενείς, στα δυτικά βορειοδυτικοί 4 με 6 και από το απόγευμα τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6 έως 18 βαθμούς Κέλσιου.

Στα νησιά του Ιόνιου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο προβλέπονται νεφώσεις τοπικά αυξημένες με πρόσκαιρες βροχές. Βελτίωση το απόγευμα. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί 6 με 8 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 έως 19 βαθμούς Κέλσιου.

Στη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την ανατολική Πελοπόννησο προβλέπονται λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και υπάρχει πιθανότητα να σημειωθούν τοπικές βροχές κυρίως στις βορειότερες περιοχές. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί 5 με 7 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6 έως 20 βαθμούς Κέλσιου.

Στις Κυκλάδες και την Κρήτη ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί 4 με 6 και στα νότια τοπικά 7 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 20 βαθμούς Κέλσιου.

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα ο καιρός στα νότια θα είναι γενικά αίθριος. Στα βόρεια προβλέπονται λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές και πιθανώς σποραδικές καταιγίδες μέχρι το απόγευμα. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 5 και στα νότια τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 έως 20 βαθμούς Κέλσιου.

Στην Αττική αναμένονται λίγες νεφώσεις που γρήγορα θα αυξηθούν και υπάρχει πιθανότητα για πρόσκαιρη βροχή. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 19 βαθμούς Κέλσιου.

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται λίγες νεφώσεις οι οποίες σταδιακά προς το μεσημέρι θα αυξηθούν και υπάρχει πιθανότητα για λίγες τοπικές βροχές στα ανατολικά του νόμου. Βελτίωση από το απόγευμα. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί 4 με 6 και από το απόγευμα 7 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 έως 18 βαθμούς Κέλσιου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου