ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τετάρτη 7 Απριλίου 2010

Οι επισκέψεις του Νομάρχη Γρεβενών Δημοσθένη Κουπτσίδη







 Κοντά στους ανθρώπους της τρίτης ηλικίας που φιλοξενούνται στο Γηροκομείο της Ιεράς Μητροπόλεως Γρεβενών βρέθηκε ο Νομάρχης Γρεβενών κ. Κουπτσίδης το Μεγάλο Σάββατο. Ο Νομάρχης αφού συνομίλησε μαζί τους φιλοξενούμενους του Γηροκομείου, τους προσέφερε συμβολικά δώρα αγάπης και τους ευχήθηκε Καλή Ανάσταση...
Τον κ. Νομάρχη συνόδευαν οι Κυρίες Αντινομάρχες της Ν.Α. Γρεβενών
Αικατερίνη Πέτρου και Βάια Ντάγκα-Μπιρμπίλη καθώς επίσης και ο Νομαρχιακός Σύμβουλος κ. Τιμολέων Κοψαχείλης.


Την Κυριακή του Πάσχα ο κ. Νομάρχης επισκέφθηκε το Γενικό Νοσοκομείο Γρεβενών όπου και αντάλλαξε ευχές με τους συμπολίτες μας που έκαναν Ανάσταση στο κρεβάτι του πόνου. Τους προσέφερε μαζί με τις ευχές του για ταχεία ανάρρωση και συμβολικά δώρα. Ευχές αντάλλαξε επίσης με το Ιατρικό και Νοσηλευτικό προσωπικό του Νοσοκομείου.



Στη συνέχεια ο Νομάρχης πραγματοποίησε σειρά επισκέψεων για ανταλλαγή ευχών στο Κέντρο Νεοσυλλέκτων, 


στην Πυροσβεστική Υπηρεσία και στο φυλάκιο της Αστυνομικής Διεύθυνσης.Τον κ. Νομάρχη συνόδευαν η Αντινομάρχης της Ν.Α. Γρεβενών κ. Αικατερίνη Πέτρου και ο Νομαρχιακός Σύμβουλος κ. Τιμολέων Κοψαχείλης.



Τη Δευτέρα ο κ. Νομάρχης βρέθηκε στη γιορτή τού Αθλητικού Συλλόγου Δεσκάτης «Καμβουνιακός», σε γνω-
στή ταβέρνα της Δεσκάτης. Τα μέλη τού Δ.Σ. γιόρτασαν τα 40 χρόνια τής παρουσίας τού Συλλόγου στο χώρο τού Ποδοσφαίρου και παρουσίασαν στους παρευρισκόμενους πλούσιο φωτογραφικό υλικό αλλά και βίντεο με τις αξέχαστες αθλητικές επιδόσεις των ποδοσφαιριστών.
Από το 1969, που ο μέχρι τότε Σύλλογος Άρης Δεσκάτης με έτος ίδρυσης το 1935, μετονομάσθηκε σε «Καμβουνιακός» παρουσιάζει έντονη αθλητική και δημιουργική δραστηριότητα χαρίζοντας μοναδικές στιγμές συγκίνησης στους Δεσκατιώτες και όχι μόνο.



Σήμερα ο Καμβουνιακός διαθέτει εκτός από τη κύρια ομάδα και τμήματα: Εφηβικά-Παιδικά-Προπαιδικά και Junior. Τον κ. Νομάρχη συνόδευε ο Εντεταλμένος Σύμβουλος Ανάπτυξης του Νότιου Τμήματος του Νομού Γρεβενών (Δήμων Δεσκάτης-Χασίων) κ. Ιωάννης Αναγνώστου.

Ο κ. Κουπτσίδης στο σύντομο χαιρετισμό του αναφέρθηκε στη λαμπρή ιστορία του Καμβουνικού και τη μεγάλη του προσφορά στο ποδοσφαιρικό γίγνεσθαι του Νομού μας, τονίζοντας παράλληλα ότι ο υγιείς Αθλητισμός ενώνει κοινωνίες και ανθρώπους.

Η Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση είναι αρωγός των προσπαθειών που επιτελούν τα μέλη των Δ.Σ. αλλά και οι Αθλητές των Ερασιτεχνικών Ποδοσφαιρικών Σωματείων του Νομού μας για αυτό τόνισε εκτός από την όποια οικονομική στήριξη, πάντα στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων και των δυνατοτήτων της Ν.Α., αποφασίσαμε να καλύπτουμε και τα έξοδα διαιτησίας όλων των αγώνων του ερασιτεχνικού πρωταθλήματος.

Ευχήθηκε στα Μέλη του Δ.Σ. και στους Αθλητές πάντα επιτυχίες και σε όλους το Χριστός Ανέστη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου