ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τρίτη 27 Απριλίου 2010

Φραγή στα κινητά των υπουργείων βάζει ο Ραγκούσης






Να θέσουν φραγή στις τηλεφωνικές κλήσεις των υπαλλήλων των υπουργείων, το κόστος των οποίων υπερβαίνει κάθε χρόνο τα 6 εκατ. ευρώ, καλεί τα μέλη της κυβέρνησης ο αρμόδιος υπουργός Εσωτερικών κ. Ι. Ραγκούσης. Σε εγκύκλιό του κάνει λόγο για «λελογισμένη χρήση των τηλεπικοινωνιακών μέσων για την περιστολή των δημοσίων δαπανών» επισημαίνοντας ότι ο αριθμός... των τηλεφωνικών συνδέσεων που λειτουργούν σήμερα στις δημόσιες υπηρεσίες είναι πολύ μεγάλος, ενώ σε πολλές περιπτώσεις δεν υπάρχει επιτακτική ανάγκη να λειτουργούν χωρίς φραγή.

«Έχει παρατηρηθεί ότι η χρήση κινητών τηλεφώνων σε δημόσιες υπηρεσίες και ΝΠΔΔ γίνεται ανεξέλεγκτη», αναφέρεται την εγκύκλιο, «με αποτέλεσμα τη διόγκωση των τηλεφωνικών τελών».

Κατόπιν όλων αυτών, καλούνται οι αρμόδιοι υπουργοί που είναι υπεύθυνοι για τη λειτουργία των δημοσίων υπηρεσιών να προχωρήσουν σε επανέλεγχο των τηλεφωνικών γραμμών (συσκευών) που πραγματοποιούν διεθνείς υπεραστικές συνδιαλέξεις και κλήσεις προς κινητά τηλέφωνα.

Επίσης οι αιτήσεις προς το υπουργείο Εσωτερικών για την έγκριση άρσης φραγής τηλεφωνικών συνδέσεων θα πρέπει να είναι απόλυτα τεκμηριωμένες. Επιπλέον η έγκριση για προμήθεια και χρήση τηλεφωνικών συνδέσεων πρέπει να παρέχεται μόνο σε εξαιρετικές περιπτώσεις και εφόσον επιτακτικές υπηρεσιακές ανάγκες το επιβάλλουν, με αυστηρά κριτήρια και τεκμηριωμένο δικαιολογητικό λόγο.

Ζητείται να καθοριστεί, τέλος, από όλες τις αρμόδιες υπηρεσίες ανώτατο επιτρεπόμενο μηνιαίο ποσό για κάθε κινητό τηλέφωνο που έχει χορηγηθεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου