ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τετάρτη 14 Απριλίου 2010

Με τον Αντώνη Σαμαρά συναντάται ο πρωθυπουργός - Ενημέρωση εφ' όλης της ύλης





 Σήμερα  θα πραγματοποιηθεί η συνάντηση του πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου με τον πρόεδρο της ΝΔ Αντώνη Σαμαρά.Στη συνάντηση θα γίνει ενημέρωση του αρχηγού της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης για τα θέματα της οικονομίας, αλλά και το ζήτημα των σχέσεων με την Τουρκία. Η σχετική ανακοίνωση έγινε στη διάρκεια της συνεδρίασης του...
Υπουργικού Συμβουλίου, όπου παρουσιάστηκε το πολυνομοσχέδιο του υπουργείου Παιδείας.

Στην εισήγησή του ο πρωθυπουργός τόνισε ότι είναι σημαντική η ενιαία παρουσία της κυβέρνησης στο μέτωπο της οικονομίας, υπογράμμισε την αναγκαιότητα καλής ενημέρωσης στα ζητήματα αυτά και της συνεργασίας με τον εκπρόσωπο Τύπου, το γενικό γραμματέα Ενημέρωσης, το Γραφείο Τύπου και τους υπουργούς.

Σημείωσε δε με νόημα ότι οι υπουργοί δεν πρέπει να είναι αναλυτές και σχολιαστές και να αφήσουν αυτό το έργο στους δημοσιογράφους.

Σχετικά με το μηχανισμό στήριξης επανέλαβε ότι είτε χρησιμοποιήσουμε το μηχανισμό είτε όχι -και αυτό θα αξιολογηθεί- αυτός είναι ένα δίχτυ ασφαλείας που θα μας επιτρέψει με μεγαλύτερη ηρεμία να κάνουμε τη δουλειά μας.

Παράλληλα έδωσε συγχαρητήρια στο Μιχάλη Χρυσοχοϊδη, το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη και όσους εμπλέκονται με τις εξελίξεις στο θέμα της τρομοκρατίας.

Αναφερόμενος στην επικείμενη επίσκεψη του τούρκου πρωθυπουργού κ. Ερντογάν στην Αθήνα σημείωσε ότι δεν έχουν καθοριστεί ακόμα οι ημερομηνίες, αναφέρθηκε, χωρίς να εισέλθει σε λεπτομέρειες, στο χθεσινό του ταξίδι στην Κύπρο και πρόσθεσε ότι σε νέο Υπουργικό Συμβούλιο, ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών Δ. Δρούτσας θα ενημερώσει για τις πρόσφατες επαφές που είχε στην Τουρκία.
Ο πρωθυπουργός ανέφερε ότι η κυβέρνηση θα προχωρήσει σε ριζοσπαστικές αλλαγές στη λειτουργία του κράτους, με χρονοδιαγράμματα σε κάθε τομέα, τα οποία θα τεθούν σε επόμενο Υπουργικό Συμβούλιο ενώ θα τεθούν και δείκτες αξιολόγησης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου