ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τετάρτη 14 Απριλίου 2010

Ο Καιρός: Τοπικές βροχές με άνοδο της θερμοκρασίας

http://isawnheard.files.wordpress.com/2007/12/in-the-rain.jpg




Οι πρόσκαιρες τοπικές βροχές στα βόρεια τις πρωινές ώρες και η μικρή άνοδος της θερμοκρασίας θα είναι τα κύρια χαρακτηριστικά του καιρού για σήμερα Τετάρτη.Στη Μακεδονία και τη Θράκη ο καιρός προβλέπεται με λίγες νεφώσεις κατά περιόδους αυξημένες με τοπικές βροχές τις πρωινές ώρες κυρίως στα ανατολικά... Μεμονωμένες καταιγίδες είναι πιθανό να εκδηλωθούν τις μεσημβρινές ώρες στα ορεινά της δυτικής Μακεδονίας. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοανατολικοί 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 05 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο ο καιρός προβλέπεται γενικά αίθριος και μόνο στα βόρεια λίγες νεφώσεις κατά περιόδους αυξημένες με λίγες βροχές τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί νοτιοανατολικοί 3 με 5 και στο Ιόνιο τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 05 έως 22 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την ανατολική Πελοπόννησο ο καιρός προβλέπεται με λίγες νεφώσεις κατά περιόδους αυξημένες με ασθενείς τοπικές βροχές τις πρωινές ώρες στη Θεσσαλία . Οι άνεμοι θα πνέουν από ανατολικές διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 05 έως 23 βαθμούς Κελσίου.

Στις Κυκλάδες και την Κρήτη ο καιρός προβλέπεται με πρόσκαιρες νεφώσεις τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί νοτιοανατολικοί 4 με 5 και βαθμιαία τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 23 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα ο καιρός προβλέπεται με πρόσκαιρες νεφώσεις τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν από ανατολικές διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 22 βαθμούς Κελσίου.

Στην Αττική ο καιρός προβλέπεται με λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 23 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη ο καιρός προβλέπεται με λίγες νεφώσεις κατά περιόδους αυξημένες με πιθανότητα τοπικών βροχών μέχρι το μεσημέρι. Οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί νοτιοανατολικοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

Πρόγνωση καιρού για την Πέμπτη

Ο καιρός στα κεντρικά και βόρεια προβλέπεται με λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με πρόσκαιρες βροχές κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα βόρεια. Πιθανότητα μεμονωμένων καταιγίδων στα ορεινά. Στην υπόλοιπη χώρα αραιές νεφώσεις κατά διαστήματα. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι νοτιοανατολικοί 3 με 5 και στα πελάγη τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου